Ece Üner Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Babası Kim?

Ece Üner Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Aslen Nereli? Babası Kimdir? Kızı Kim? Eşi Kim? Kiminle Evli? Kariyeri ve Hayatı

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, gerek sert çıkışları ile gerekse kariyeri ile oldukça dikkat çekici bir isimdir. Bu nedenle milyonların takip ettiği ve izlediği ünlü sunucudan sizlere bahsetmek istedik. Peki Ece Üner Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Aslen Nereli? Babası Kimdir? Kızı Kim? Eşi Kim? tüm cevaplar yazımızda.

Ece Üner, Ece Üner Biyografisi, Hayatı
Ece Üner, Ece Üner Biyografisi, Hayatı

Ece (Özge) Üner Kimdir?

Tam ismi Özge Ece Üner olan başarılı Ece Üner, sunucu, gazeteci ve haber spikeridir. 21 Temmuz 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şu anda Show TV Ana Haber sunucusu olarak görev yapmaktadır. Üner, aynı zamanda CNN Türk’te genel müdürlük görevi yürütmüş bir isim olan Dinç Üner’in kızıdır.

Ece Üner
Ece Üner

Ece Üner Kaç Yaşında?

21 Temmuz 1981 doğuludur ve 21 Temmuz 2021 itibariyle 40 yaşında olacaktır. Şu anki yaşı ise 39’dur.

Ece Üner Nereli?

Ece Üner İstanbul doğumludur. Fakat babası Dinç Üner, Şanlıurfalı’dır.

Ece Üner’in Boyu Kaç? Kilosu Kaç?

175cm boyunda ve 59 kilodur.

Ece Üner Kiminle Evli? Üner’in ve Deniz Bayramoğlu Evliliği

Ece Üner ve Deniz Bayramoğlu 2013 yılında evlenmişlerdir. İki başarılı sunucunun bu evlilikten bir çocukları bulunmaktadır. Deniz Bayramoğlu Kanal D Ana Haber sunucusudur. Bu nedenle karı-koca birbirlerine rakip sunuculardır.

Ece Üner ve Deniz Bayramoğlu
Ece Üner ve Deniz Bayramoğlu

Ece Üner’in Kariyeri ve Hayatı

  • 1999 yılında Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde hem eğitim hayatına hem de stajyer olarak kariyerine başlamıştır. Daha Sonra 2003 Irak Savaşı sırasında NTV Haber Merkezi’nde çeviri ve haberler yapmıştır. Ayrıca 2002’den 2006 Ocak ayına kadar NTV muhabiri olarak diplomasi ve ekonomi alanlarında muhabir olarak çalışmıştır.
Ece Üner, Ece Üner Adalet Tepkisi
Ece Üner, Ece Üner Adalet Tepkisi
  • 2005 yılına gelindiğinde Ağustos ayında İstanbul’da koşulan Formula 1 Grand Prix’ine gazeteci olarak yaptığı katkılardan dolayı bir plaketle ödüllendirilmiştir. Daha sonra 2006 yılının başında NTV’den ayrıldıktan sonra Star TV’ye geçip kanalda kısa bir süre muhabirlik yapmıştır.
  • Mayıs 2006’da CNN Türk’e geçip kanalın spor servisinde çalışmıştır ve hafta sonu spor haberlerini sunmuştur. sonrasında Mart 2007’de CNN Türk’te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başlamıştır. Ardından Ağustos 2009’da Habertürk’e geçmiştir.
  • Daha sonra 2010’da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011’de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012’den Aralık 2017’ye kadar Habertürk TV’deki Enine Boyuna isimli tartışma programını sunmuştur. 6 Ocak 2014’ten itibaren Show Ana Haber bültenini sunnaya başlamıştır. Fakat 5 Haziran 2015 tarihinde yerini Jülide Ateş’e bırakmıştır.
  • Jülide Ateş’in Show Ana Haber spikerliğini bırakmasının ardından Ece Üner, 8 Ocak 2018’de tekrar bu görevi devralmıştır.
  • Ayrıca Ece Üner çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Eğitim hayatında ise Medya Ekonomisi, Dünya Medyası, Medya Tarihi ve Küresel İletişim üzerine yazıları ve tezleri bulunmaktadır.
  • Ek olarak 12 yıl atletizmle uğraşan Üner’in, 1500, 3000 ve 5000 metrelerde İstanbul ve Türkiye dereceleri bulunmaktadır.
  • Son olarak, Deniz Bayramoğlu ‘nun biyografisini aşağıdaki link’ten okuyabilirsiniz.

Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et