EBA’dan Derslere Girmeye Çalışan Öğrenciler “Çok Kalabalık” Mesajı Aldı!

EBA’ye erişim sorunu yaşanıyordu. Derslere girmek isteyen öğrenciler “Çok Kalabalık” uyarsıı ile karşılaştılar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA çöktü mü, EBA TV ne zaman açılacak soruları üzerine açıklama yaptı. Selçuk, EBA’da yaşanan sıkıntıyla ilgili, “Yüz yüze eğitimle birlikte talepte yoğunluk oldu. Aksaklıkların giderilmesi için çalışma yapılıyor” dedi.

Çok Kalabalık, EBA, EBA Sorun

Bakan Selçuk, yaptığı son dakika açıklamada EBA ‘da yaşanan sıkıntıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Selçuk, şunları söyledi:

“Bu bizim için olumlu bir haber çünkü inanılmaz bir talep var. Özellikle yüz yüze eğitimin başladığı günlerde bu talepte bir sıçrama oluştu. Bunla ilgili teknik arkadaşlar çalışıyor. Dünyanın çok büyük sitelerinde kimi zaman duraksamalar, aksamalar oluyor. Belli bir süre sonra gideriliyor. Şu anda da arkadaşlarımız bu çalışmanın içerisindeler. Bu altyapı giderek de daha da güçlenecek. Bu talebin karşılanması için her türlü tedbiri alıyoruz almaya da devam edeceğiz. Bu anlamda EBA destek merkezlerinin bugün itibarıyla yarım saat önceki sayı itibarıyla 8 bin 668 olduğu, akşama kadar 9 bin olur sanırım. Oralarda da çok daha rahat bir erişim imkanı olacak. Gereken tedbirler alınıyor.”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Sosyal Medyadan Duruma Tepki Yağdı!

https://twitter.com/sahinbey1908/status/1308357259542626305

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et