Dünyanın En Korkunç Seri Katili Yakalandı!

72 Yaşında ki yamyam seri katil Andres N. yakalandı. Gözaltına alınan meksikalı seri katil yıllar boyunca 30’dan fazla kadını öldürdüğünü ise itiraf etti. Cinayetlerini itiraf eden 72 yaşında ki adamın çevresi tarafından iyi bilinen biri olduğu ve kurbanlarını tanıdığı öğrenildi.

Andres N., Meksikalı Seri Katil, Yamyam Seri Katil, Seri Katil, Dünyanın En Korkunç Seri Katili
Andres N., Meksikalı Seri Katil, Yamyam Seri Katil, Seri Katil, Dünyanın En Korkunç Seri Katili

Meksika’da 72 yaşında ki yamyam seri katil Andres N. yakalandı. Sonrasında bu katilin dünya üzerinde ki en korkunç seri katillerden biri olduğu anlaşıldı. Andres N. gözaltında kadınlara işkence ettiğini, sonrasında onları yiyerek parçalara ayırdığını anlattı.

Gerçek Evinde Arama Yapılınca Ortaya Çıktı!

34 yaşındaki Reyno Gonzalez Amador’un kaybı ile ilgili soruşturma yürüten Meksika polisi, 72 yaşındaki şüpheli Andres N.’yi gözaltına aldı. Andres N. hakkında soruşturma başlatan polis, seri katilin evi için arama emri çıkartarak soruşturmayı derinleştirdi. Daha sonra eve giren polisler neye uğradığını şaşırdı. Seri katilin evinin içerisinde kafa tasları, kafa derileri, kadın kıyafetleri, kimlik kartları ve işkence aletleri bulundu. Bu eşyalar kısa süre içerisinde 2 cinayeti aydınlattı. Bulunan kadın eşyaları arasında kayıp olarak aranan Rubicela Gallegos ve Flor Nínive Vizcaíno’nun eşyalar. Ayrıca katilin işkence ettiği ve öldürdüğü kadınlara ait 25’ten fazla ses kaydı ele geçirildi.

Seri Katil Andres N. İtiraf Etti!

Soruşturma kapsamında mahkeme karşısına çıkarılan Andres N.’nin işlediği cinayetleri itiraf etti. 72 yaşında ki seri katil Andres N. çıkarıldığı mahkemede 20 yıl boyunca çok sayıda kadını öldürdüğünü ve kadınların cansız bedenlerini yediğini söyledi. Yamyam seri katilin çevresinde bilinen ve tanınan bir isim olduğu ve kurbanlarını yakından tanıdığı da ortaya çıktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et