Dünyaca Ünlü DJ Avicci Ölü Bulundu!

DJ Avicci Ölü Bulundu!

Asıl adı Tim Bergling olan ve “Avicii” ismiyle tanınan 28 yaşındaki DJ’in menajeri Diana Baron, yaptığı yazılı açıklamada, Avicii’nin bugün öğleden sonra Umman’ın başkenti Maskat’ta ölü bulunduğunu belirtti. Tanınmış DJ, daha önce aşırı alkol kullanımının yol açtığı akut pankreatit hastalığı geçirmişti. 2011 yılında çıkardığı bir diğer hit parçası Levels, Hindistan, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Avusturya, Almanya, İtalya, Yunanistan, İrlanda, Danimarka top 10’da kalmıştır. Macaristan, Norveç ve İsveç’te 1. sırada kalmıştır.

Yapımcının ölüm nedeni paylaşılmayan açıklamada, Avicii’nin ailesinin haber karşısında yıkıldığı ve herkesten özel hayatlarına saygı duymalarını rica ettiği ifade edildi.  Tanınmış DJ, daha önce aşırı alkol kullanımının yol açtığı akut pankreatit hastalığı geçirmişti. Safra kesesi ve apandisi 2014’te alınan yapımcı, 2016’da turneye çıkmayı bırakmış, sadece stüdyoda müzik yapmaya yönelmişti. Ünlü DJ’in tam olarak neden öldüğü ise bilinmiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et