Dünya Virüsle Mücadele Ederken! CHP’nin Önemli İsimleri Parti’den İhraç Edildi

CHP, Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Avukat İrem Çiçek ile eski milletvekili Mehmet Sevigen’i ihraç etti.

CHP’de üç isim partiden ihraç edildi. Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Prof.Dr. Ümit Kocasakal, Avukat İrem Çiçek ve eski milletvekili Mehmet Sevigen’in CHP’den ihraç edildiğini duyurdu.

Kocasakal ve Çiçek CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk’te bir programa katıldığı için ihraç istemiyle disipline sevk edilirken, Sevigen’in ise, AHaber’de yayına çıktığı için ihracı istenmişti.

İrem Çiçek@irem_cicek

Evde kalın uyarılarının geldiği bugünlerde CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu’nun aldığı CNN kararı bugün elime ulaştı. Karara muhalefet şerhi düşen meslektaşlarıma teşekkür ederim. CHP Yönetimi, İstanbul İl Yönetiminin talebi ve Disiplin Kurulundaki bazı isimlerin verdiği bu karar

View image on Twitter

İrem Çiçek@irem_cicek ·

yok hükmünde olmaya muhtaçtır. Partilerin sözde özgürlükçü ve demokrat olmak yerine özde bu ilkeleri benimsemeleri adına, CHP yönetiminin bol keseden verdiği bu ve benzeri ihraç kararlarına, yani yönetimdeki bu zihniyete karşı mücadele edeceğim.

İrem Çiçek@irem_cicek

Kişi partiyi temsilen çıkmıyorsa hangi kanala çıkıp, çıkmayacağına yine kendisi karar verir. Parti yönetimi de üyeler için böyle bir karar alamaz. Niyetim bir avukat olarak yargıdan çakacak kararı görmek. Bizde haksızlığa karşı mücadele azmi bitmez. Sonucu sizlerle paylaşacağım.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et