Dünya Güzelleri Belli Oldu İşte İlk 15 Güzel

Dünyanın en güzel kadınları

Jennifer Lawrence

Açık sözlülüğünün yanında mizah anlayışı ile de tanınan Jennifer Lawrence, aklındakileri hemen hemen her an düşünmeyen bir kişiliğe sahip. Özellikle son on yılda birbirinden farklı filmlerde rol aldı. İlk olarak X-Men serisinde Mystique olarak karşımıza çıktığında çok beğenildi. Ancak, Açlık Oyunları üçlemesi, Silver Linings Playbook ve Red Sparrow’daki rollerinin hakkını vermesi onu büyük bir yıldız yaptı. Ayrıca Jennifer Lawrence Vakfı’nı kurdu ve Özel Olimpiyatları ve Amerika’nın Erkek ve Kız Kulüplerini savundu. 2018 yılında kendi prodüksiyon şirketi Excellent Cadaver’ı kurdu.

Kat Dennings

Kat Dennings, The 40-Year-Old Virgin ve Raise Your Voice gibi filmlerle kariyerine başladı, ancak 2 Broke Girls ve Thor’da rol almasının ardından piyasada bir isim yaptı. Koyu saçları ve solgun teni ona yenilmez bir görünüm veriyor. Mükemmel görünümü ve mizahı onu her yerde nasıl mükemmel bir oyuncu olduğunu ortaya koyuyor. Başrolünü oynadığı filmlerden bazıları Nick ve Norah’ın Infinite Playlist ve Daydream Nation’dır.

Penelope Cruz

46 yaşındaki yıldız, yaşına hiç aldırış etmiyor. İspanya’da doğup büyüyen Penelope Cruz, aslında kendi ülkesinde “İspanyol Büyücüsü” olarak çağırılıyor. Bir aktris olarak kariyerine başlayan, aynı zamanda model olarak çalıştı ve uzun yıllar boyunca her iki mesleği de bolca yaptı. Karayip Korsanları’nda başrol oynamasından sonra, sadece ABD’de değil, İspanya’da ve dünyanın diğer bölgelerinde de birçok filmde rol aldı. Ayrıca kendisi Akademi Ödülü sahibi.

  Nazanin Boniadi

En çok Iron Man, Hotel Mumbai ve Ben-Hur gibi filmlerle tanınan bu İranlı aktris, Homeland ve How I Met Your Mother gibi TV şovlarında da yer aldı. Ancak oyunculuğu, onu izlenmesi gereken tek şey değil. Ayrıca insan hakları aktivisti ve Uluslararası Af Örgütü ABD sözcüsü olması, güzel yüzünden ve harika oyunculuk becerilerinden daha fazlası olduğunu gözler önüne seriyor.

Natalie Portman

Natalie Portman, İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri’nin çifte vatandaşı olan oyuncu, hayvan hakları savunuculuğunu ve hatta öğretmenlik deneyimine kadar birçok yeteneğe sahip. En çok Star Wars, Black Swan ve Thor’daki rolleri ile tanınır. Ancak, Köy Bankacılığı Kampanyası ile yaptıkları ve aktivizmi gerçekten hayranlık uyandıran bir durum. Ülke çapındaki okullarda ders vermekle birlikte aslında en gurur duyduğu şeylerden bazıları da bunlar.

Shay Mitchell

Shay Mitchell’i duymadıysanız, tek yapmanız gereken TV’nizdeki şovları kontrol etmektir çünkü Dollface ve Pretty Little Liars gibi en popüler dizilerin bazılarında rol aldı. Yine de sadece güzel bir yüz değil. Shay bir girişimci, seyahat ve yaşam tarzı aksesuarları sunan BEIS adlı kendi şirketini kurdu. Aynı zamanda bir YouTube kanalı sahibi. Seyahatlerinin detaylarını bilmek istiyorsanız Shaycation’a bir göz atın…

Zooey Deschanel

Zooey, Ocak 2021’de 41 yaşına girdi ancak görünümüne bakarsak hala 20’lerinde gibi. Büyük, mavi gözleri güzelliğinin sadece bir parçası. Ayrıca, insanların TV şovlarını (New Girl gibi) ve filmlerini sevmesini sağlayan harika bir mizahı var. Uçsuz bucaksız zekâsı, iyi bilinen şeylerden biri ve bunu The Otostopçunun Galaksi Rehberi, Elf ve popüler rom-com tarzında filmiyle 500 Days of Summer’da  muhteşem bir oyunculuk sergiledi. Görünüşe bakılırsa bu kadın her şeyi yapabilir.

Kristen Stewart

Belki de Kristen Stewart’ı popüler film Twilight’daki çıkış rolünden sonra adını duymuşsunuzdur, ama aslında kendisi 1999 yılında oyunculuğa başlamıştı. Twilight’tan beri ilgi odağını kaybetmiş gibi görünsede, ancak bu sıralar bağımsız filmlere odaklanıyor. 2010’da Stewart, en yüksek ücret alan oyuncular arasındaydı. Hatta çeşitli üst düzey lüks markalar için (Chanel dahil) modellik yaptı. Son projelerinden biri de 2019 yayınlanan Charlie’nin Melekleri.

Taylor Hill

Taylor Hill, 24 yaşında, bu listede yer alan en genç bayanlardan biri. Bu Victoria’nın Gizli Meleği 19 yaşındayken modelliğe başladı. Tatlı, masum görünüşü onun role bürünmesini sağladı ve podyumda başarılı olmasını sağladı. Hill Illinois’de doğdu ve ilk olarak 14 yaşında keşfedildi. Michael Kors ve Versace için modellik yaptı. Modellik ailede yürüyor gibi görünüyor, çünkü üç kardeşi de modellikle uğraşmakta.

Nathalie Emmanuel

Game of Thrones’da sergilediği performansla tanınan bu İngiliz aktris ve model, Fast and Furious ve The Maze Runner gibi filmlerde de yer aldı. Nathalie’nin en iyi özelliklerinden biri kesinlikle, yıldızın muhteşem saçıdır. Açık sözlülüğünün yanı sıra oyunculuğu ve tiyatral görüntüsüyle de tanınır. Nathalie kesinlike göz atmak isteyeceğiniz türde bir kadın.

Adriana Lima

Forbes’a göre Adriana Lima, 2016 yılında en çok kazanan Victoria’s Secret modeliydi. Brezilyalı model ve oyuncu, sektöre ilk girişini 15 yaşındayken yaptı. Aslında Victoria’s Secret’in şovlarında en uzun süre boy gösteren modeli ve uzun yıllar boyunca en uzun modeliydi. Lima, dünyanın farklı yerlerinde yaptığı hayır işleri ile ve dini inançları  tanınır. 2014’ten beri dünyanın en yüksek ücretli modellerinden biri olmuştur.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried kesinlikle All-American ve komşu kızı görünümüne sahip. Rahat kişiliğiyle birleştiğinde, aranan tüm özellikler onda diyebiliriz. Seyfried, Kötü Kızlar, Sevgili John, Zamanında, Juliet’e Mektuplar, Sefiller ve Mamma Mia gibi birçok popüler filmde rol aldı. Pek çok kişi onun bu sektöre modellik yaparak başladığını bilmiyor. O da seslendirme çalışmalarında yer aldı ve tüm üstlendiği rollerde ve işlerde çok başarılı oldu.

Marion Cotillard

Fransız aktris Marion Cotillard Paris’te Midnight filmiyle üne kavuşmuş olabilir, fakat kesinlikle farklı alanlarda yer almaktan hoşlandığını söyleyebiliriz. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzisyen, söz yazarı, şarkıcı ve çevreci. Cotillard ayrıca bir Avrupa Ödülü, BAFTA, Altın Küre, 2 Cesar Ödülü ve bir Akademi Ödülü kazandı, ünlü parfüm Chanel No. 5’in yüzü ve Fransa’da Sanat ve Edebiyat Düzeni Görevlisi olmasından bahsetmeye gerek bile yok.

Zoe Kravitz

Yıldız, Fantastic Beasts, Mad Max: Fury Road, X-Men ve Divergent gibi filmlerdeki rolleriyle tanındı. Zoe Kravitz ayrıca Calvin Klein, Vera Wang, Coach New York ve Balenciaga gibi bir dizi üst düzey lüks marka için modellik yaptı. Yahudi ve Afro-Amerikan mirasının bir karışımına sahip olması sayesinde kesinlikle benzersiz bir görünüme sahip. Filmlerde rol almasının yanında şarkıcılıkta yapıyor.

Emily Ratajkowski

Emily aslında Robin Thicke’in müzik videolarından birinde ilk kez gördük onu. Bu çalışmasının ardından, yaptığı modellik çalışmalarıyla daha çok ses getirdi. 2014 ve 2015 yıllarında Sports Illustrated’ın iki mayo sayısında yer aldı. Bunun dışında Emily, 2015 yılında Marc Jacobs defilelerinde modellik yaptı. Gone Girl, We Are Your Family ve Entourage gibi filmlerde rol aldı. Müzik videolarında modellik yapmaya ve görünmeye devam ediyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et