Dün Akşam Survivor’de Eleme Heyacanı Yaşandı Elenen İsim Belli Oldu

Survivor’da dün akşam elenen isim kim oldu? İşte detaylar…

Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında şaşırtıcı olaylar oldu? 4 adayın belirlendiği Survivor’da dün akşam kim elendi? Survivor elenen isim kim oldu? Survivor sms birincileri kim oldu? 9 Şubat Survivor özeti!

9 Şubat Salı akşamı Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler’in eleme heyecanının yaşandığı 24. bölümünde, SMS sıralaması ile adaya veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Öykü, Doğan, Hanzade ve Baran’ın eleme potasında olduğu gecede, rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2021’e veda eden yarışmacı duygularına hakim olmakta zorlandı.

İletişim oyununun da oynandığı bölümde ödülü kazanan ünlüler takımı yakınlarından gelen mesajları okuma şansı kazandı. İşte, 9 Şubat Survivor’dan elenen yarışmacı ve Survivor son bölümde yaşananlar.

Survivor kim elendi soruları ile gündemde yer almaya devam ediyor. Survivor’da yapılan eleme oylaması sonrası adaya vedan eden isim belli oldu. Pazar akşamı baz alınarak belirlenen Survivor SMS sıralamasına göre en az oyu alarak elenen yarışmacı Baran oldu.

Tv8 ekranlarında yeni sezon macerasına devam eden Survivor’ın salı akşamı izleyici karşısına çıkan son bölümünde, ünlüler takımında SMS birincisi olan İlayda Öykü’yü eleme potasına gönderirken, gönüllülerin birincisi olan Poyraz ise Baran’ın ismini söyledi. Öte yandan nefes kesen iletişim oyunun sonunda ise gözyaşları yine sel oldu.

Survivor Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın eleme adayları Öykü, Doğan, Hanzade ve Baran oldu. Yapılan SMS oylamasına göre Acun Ilıcalı en az oyu alan ismin Baran olduğunu duyurdu. Survivor’a veda eden Baran duygularına hakim olmakta güçlük çekti.

 Veda konuşması yapan Baran, imada bulunarak insanların sahtekar olabildiğini öğrendiğini söyledi. Survivor’da kaybedilen dokunulmazlık oyunları sonrası her iki takımdan da birer aday potaya girdi. Cumartesi günü ilk eleme adayı Doğan olurken, pazar akşamı potaya Hanzade girdi. Salı günü ise Öykü ve Baran eleme adayları seçildi.

Survivor’ın 5. hafta SMS sıralaması oylama sonrası belli oldu. SMS birincisi gönüllülerde Poyraz olurken, ünlülerde İlayda oldu. İlayda’nın SMS birincisi olması Acun Ilıcalı dahil konseydeki yarışmacıları da şaşırttı.

Yarışmacıların yakınları ile iletişim kurmasını sağlayan Survivor iletişim oyunu heyecan dolu anlara sahne oldu. Ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları görebilmek için ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda adeta canını dişine taktı.

Yarışmacılar oyun sırasında, parkurun başında bir küpü çevirerek ardından da dört küpü taşıyarak finalde atış alanı yerleştirmeye çalıştı.

Nefes kesen oyunda Poyraz – Barış karşılaşmasında Gönüllüler kazanıp skor 9-7 olunca iki takımın en iyi yarışmacıları belirlendi. Ünlülerden Melis ve Batuhan, Gönüllüler takımından Aleyna ve Poyraz karşılaşması oyunun kaderini belirledi.

Melis, takımına iletişim oyununu kazandıran sayıyı alınca böylece kazanan 10’a7 skorla ünlüler oldu. Ünlüler takımı yakınlarından gelen mesajla duygusal anlar yaşadı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et