Doya Doya Moda’nın Jüri Üyesi Canlı Yayında Şov Yapması Tepkilere Neden Oldu

Doya Doya Moda’nın jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun yayında yaptığı tepki çekti!

Günlerdir Bülent Ersoy’un 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı paltoyu satın aldığı iddiaları konuşulurken, TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu, yayında adeta şov yaptı. Programa servet değerindeki gerçek kürküyle çıktı.

Günlerdir Bülent Ersoy’un 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı paltoyu satın aldığı iddiasına tepki yağarken modacı Gülşah Saraçoğlu da TV8’deki programına gerçek kürk giyerek çıktı.

Daha önce de defalarca kez kürk giydiği için tepki çeken Bülent Ersoy’un bu sefer de 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı 450 bin TL değerindeki paltoyu satın aldığı iddia edildi. Kısa sürede tepkilerin odağı haline gelen Ersoy, kürk satın aldığı yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Yayına gerçek kürkle çıktı

Bülent Ersoy’un yalanlamasının ardından Gülşah Saraçoğlu da kürk tartışmalarına dahil oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında jürilik yapan Saraçoğlu, önceki günkü yayına gerçek kürk giyerek çıktı.

“Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum”

Ünlü modacı daha önce kürkleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Gardırobumda 8 değerli parça var. Servet değerindeler. Ne yapayım, gerçek kürk seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“Dünyada tek kürk giyen ben miyim?”

2019 yılında sosyal medya hesabından kürklü fotoğraflarını paylaşan Gülşah Saraçoğlu’na ünlü isimlerde tepki yağmıştı.

Eleştirilerin odağı olan ünlü modacı da, “Ben asla sahte kürk giymem. Üşüyorum, giyiyorum. Bu kadar! Ayrıca dünyada tek kürk giyen ben miyim? Beni günah keçisi ilan edeceklerine dönüp kendilerine baksınlar” diyerek kendini savunmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et