Domuz Bağı ile Öldürülen Makbule Sarı’nın Cinayeti Çözüldü!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Korgan’da vahşi bir cinayete kurban giden Makbule Sarı’nın katil zanlılarının yakalandığı dün gece iddia edilmişti. Bugün teyit edilen haberde Makbule Sarı cinayeti ile ilgili itiraf geldi. Makbule Sarı 15 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış ve ağzındaki altın dişe kadar soyulmuş halde bulunmuştu.

Makbule Sarı Cinayeti İtiraf
Makbule Sarı Cinayeti İtiraf

Makbule Sarı 15 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış halde vahşiçe öldürülmüştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programınada konu olan cinayette katillerden itiraf geldi. Makbule Sarı’nın katil zanlısı olarak Hayrettin G. ve yeğeni Serkan U. gözaltına alındı. Dayı ve yeğen cinayeti nasıl işlediklerini itiraf etti.

Makbule Sarı'nın Katilleri
Makbule Sarı’nın Katilleri

Makbule Sarı cinayeti polisin başarılı operasyonu ile çözüldü. 74 yaşındaki kadını öldüren kişilerin kiralık araçla cinayetten 1 gün önce ilçeye geldikleri belirlendi. Daha sonra Hayrettin G. ve yeğeni Serkan U., gözaltına alındı. Makbule Sarı cinayeti ile sorgulanan şüpheliler, polisteki ilk sorgularında cinayeti itiraf etti.

“Fındığı Satmışlar, Televizyonu da Çöpe Atmışlar”

Dayı-yeğen cinayeti maddi sıkıntılar nedeniyle işlediklerini söylerken, evden aldıkları 1 kilogram çuval fındığı sattıklarını, televizyonu ise çöpe attıklarını bildirdi.

Makbule Sarı Cinayetini İtiraf Ettiler

15 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış halde bir çuval içerisinde ölü olarak bulunan 74 yaşındaki Makbule Sarı’nın oğlu Recep Ali Sarı,  Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesinin katil ya da katillerinin bulunmasını istedi. Ordu Korgan ilçesinde işlenen cinayetle ilgili yaşlı kadının evinde bulunan yaklaşık değeri Türk lirası ile 300-500 Bin TL arası altın ve doların çalındığı tespit edildi. Fakat yaşlı kadının evinden bulunan tüplü televizyonun, 2 çuval fındığın, ağzındaki altın dişlerin çalındığı ortaya çıktı. Yaşlı kadının dik şekilde duran bir çuvala konularak çuvalın dikildiği fakat yarıda bırakılarak katil yada katillerin gittiği öğrenilmişti. Emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonla Hayrettin G. ve yeğeni Serkan U., gözaltına alındı. Makbule Sarı cinayeti ile sorgulanan şüpheliler, polisteki ilk sorgularında cinayeti itiraf etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et