Dolarda Son Durum Nedir? Euro Kaç Lira?

Dün ABD’nin, İran ambargosundan Türkiye’yi muaf tutmasının ardından dolar hızla düşerek kapanışı 5,3105’le yaptı. Türk Lirası’nın değer kazanması sevinçle karşılanırken doların bugüne nasıl başladığı merak edildi. Peki dolar ne kadar?

Dolar uzun zamandır düşüşteydi. Kasım ayına 5,51’le başlayan dolar dün ise en yüksek 5,47’yi gördü. Akşam saatlerinde ABD’nin İran ambargosundan Türkiye’yi muaf tutması, doların hızla düşmesini sağladı. Dolar dünkü kapanışını 5,3105’le yaparken, bugün yüzde 1’lik artış söz konusu… Dolar saat 14.30 itibarıyla 5,37’den işlem görüyor. Euro ise 6,12 seviyelerinde…

PİYASALARIN GÖZÜ ABD SEÇİMLERİNDE

Küresel piyasalar, ABD’de bugün gerçekleştirilecek ara seçimlere odaklandı.

Yapılacak ara seçimlerde ABD Kongresi’nin alt kanadı olan Temsilciler Meclisi’nin tamamı, Senato’daki 35 sandalye ve 36 eyaletin valisi değişecek. Yapılan son anketlere göre, Demokrat Parti’nin Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesi, Senato’da ise Cumhuriyetçi Parti’nin mevcut çoğunluğu koruması öngörülüyor. Seçime ilişkin ilk sonuçların yarın sabahın ilk saatlerinde alınabileceği belirtiliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et