Doktorlar Mutlaka Tüketin Diyor Bağışıklığa Tavan Yaptırıyor

Bağışıklığa tavan yaptırıyor ömrü uzatıyor! Doktorlar mutlaka tüketin diyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bilim insanları, limonlu çayın bağışıklığı güçlendirdiğini ve kanser riskini en aza indirdiğini açıkladı. Yapılan çalışmalara göre, limonun güçlü antibakteriyel, antiviral ve bağışıklık sistemini uyarıcı özelliklere sahip sonucuna varıldı.

NTV’de yer alan habere göre, yeni tip korona virüs salgını sürecinde bağışıklığını güçlendirmek isteyenler farklı yöntemlere başvuruyor. ABD’li bilim insanları her evin mutfağında bulunan mucize besini açıkladı.

LİMONLU ÇAY BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİYOR

Yapılan araştırmaların sonucuna göre, limonlu çayın içerdiği kalsiyum, magnezyum, C vitamini, biyoflavonoidler ve pektin gibi bileşenlerle bağışıklığı güçlendiren limonun enfeksiyonları yüksek oranda azalttığı belirtildi. Ayrıca, kanser riskini çok aza indirdiği ve ömrü uzattığı açıklandı.

ÖMRÜ UZATIYOR

Limonun faydaları arasında karaciğeri temizlemesi yer alıyor. Ayrıca içerdiği kalsiyum, magnezyum, C vitamini, biyoflavonoidler ve pektin gibi bileşenler bağışıklığı güçlendiriyor, enfeksiyonlarla mücadele ediyor ve ömrü uzatıyor.

Limonun çayla birleşmesi ise vücudun bu meyveden antioksidanları alma kabiliyetini yüzde 80 artırıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et