Doğum Günün Kutlu Olsun Müge Anlı! Müge Anlı Kaç Yaşında?

19 Aralık Müge Anlı’nın Doğum Günü… Müge Anlı Kaç Yaşında? Müge Anlı’nın Doğum Günü Ne Zaman?

ATV Ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı programını yaklaşık 14 yıldır başarıyla sürdürüyor. 19 Aralık 1973 doğumlu olan Müge Anlı’nın yarın ise doğum günü. Müge Anlı’nın doğum günü için Müge Anlı’nın ekibi ise bugünden Müge Anlı’nın doğum gününü kutladı.

İyiki Doğdun Müge Anlı, Müge Anlı Doğum Günü
İyi ki Doğdun Müge Anlı, Müge Anlı Doğum Günü, Müge Anlı Kaç Yaşında, Müge Anlı’nın Doğum Günü Ne Zaman?

Doğum Günün Kutlu Olsun Müge Anlı! Müge Anlı’nın Doğum Günü Ne Zaman?

Müge Anlı’nın doğum günü 19 Aralık… 19 Aralık 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, yarın 48 yaşında olacak. Doğum gününün hafta sonuna denk gelmesi ile daha önce programda kutlanan doğum günü bu yıl 1 gün öncesinden ekibi tarafından yine programda kutlandı. Müge Anlı 48 yaşına girerken, yaklaşık 14 yıldır sürdüğü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında birçok yardım kampanyası düzenlerken ayrıca birçok faili meçhul cinayeti, kayıp olayını ve aile yakınlarını arayanlara yardımcı oldu. Bizde buradan Müge Anlı’nın doğum gününü kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Müge Anlı Kaç Yaşında? Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 (48) tarihinde İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesin’den mezun oldu. Hukuk alanında yüksek lisans yapan Müge Anlı şimdiye kadar bir çok cinayeti ortaya çıkardı.

Müge Anlı, 19 Aralık 2020 Doğum Günü
Müge Anlı, 19 Aralık 2020 Doğum Günü

Müge Anlı’nı yaşı merak edilen seyircileri ve takipçileri tarafından çok merak edilen bir konu. Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı 48 yaşında ve 1.64 boyundadır. Bir kız çocuğu bulunan ve yıllardır ekranlardan uzak tutan Müge Anlı, 2007 den bu yana yaklaşık 14 yıldır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapıyor. Müge Anlı, daha önce Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı ve bir yıl sürdürdü. Aynı programa Düdek Cenk Eren’le FOX’ta, Anlı ise Pakize Suda ile beraber Kanal D’de devam etmiştir.Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçmiştir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et