Doğan Şentürk Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında

Doğan Şentürk Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

1967 doğumlu gazeteci, yazar Doğan Şentürk, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Yine aynı üniversitede Yüksek Lisans yapmıştır.

Doğan Şentürk – Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni

Doğan Şentürk’ün Kariyeri

İlk gazetecilik mesleğine 1987 yılında Sabah Gazetesi ile adım atan Doğan Şentürk, Kanal D ve Kanal 6’da muhabirlik, CTV’de İstanbul Temsilciliği, BRT, TGRT ve TGRT Haber’de Haber direktörlüğü, Fox Tv’de ise haber ve spor genel yayın yönetmenlik görevlerini üstlenmiştir.

Doğan Şentürk Kimdir ?

Türkiye’nin ilk özel televizyonu Star Haber Merkezi’nin çekirdek kadrosunda televizyonculuğa atıldı. Kanal D’nin kurucu kadrosunda yer alan Şentürk, Kanal 6’da senior muhabir, BRT de Haber Müdür Yardımcılığı görevinin ardından TGRT de istihbarat şefliği ve Haber müdürlüğü yaptı, TGRT Haber Kanalı’nın kuruluşunda aktif rol aldı. 12 yıldır FOX TV’de çalışmaktadır.

İsmail Küçükkaya, Doğan Şentürk

Saddam’ın Babas’ı: Ortadoğun’nun Arap Birliği Rüyası adlı bir kitaba imzasını atmıştır. Doğan Şentürk’ün eşi Aydan Şentürk’tür, bu evliliğinden bir kızı, ikide oğlu vardır. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Doğan Şentürk aslen Ardahan‘lıdır. İkizler burcudur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et