Disney Plus Türkiye’de Yerini Alıyor!

İşte beklenen o haber geldi. Netflix ve Amazon Prime Video gibi diğer video abonelik sistemi servisleriyle rekabet eden herkesin merakla beklediği Disney Plus platformu açılıyor. Türkiye’den katılacak olan ünlü isimler ve filmler.. Merak edilen o soruların yanıtları haberimizin devamında..

Türkiye’ye Ağustos 2022’de geleceği beklenen Disney Plus için çalışmalar sürüyor. Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy ve İrem Helvacıoğlu gibi sanat camiasından ünlü isimlerle izleyicilerin karşısına geçecek.

Türkiye’nin en başarılı magazin, dizi ve televizyon gazetecilerinden birisi olan Birsen Altuntaş’ın haberine göre yıldız oyuncuların yanı sıra çok başarılı yazarlarla da anlaşmaya gidildi.

Engin Akyürek’in senaristi olduğu yeni dizisinin Disney Plus’ta yayınlanacak. Bu önemli gelişme ile gündem oldu. Ayrıca milyonlarca Engin Akyürek hayranı tweetler paylaşarak heyecanla hikayesini bekliyor. Ünlü oyuncunun yazdığı ”Kaçış” isimli dizisi şimdiden hayranları tarafından izlenme listesinde ilk sırada.

DİSNEY PLUS YEŞİLÇAM EFSANELERİNİ YENİDEN YAŞATACAK!

Disney Plus, peş peşe yaptığı eylemlerle fark yaratmaya devam ediyor. Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Barış Manço ve Kemal Sunal gibi efsanelerin hikayelerini diziye aktaracak. Yarı belgesel film halinde gösterimde olması içinde hazırlıklar sürüyor. Sinema ve müzik dünyasının iki efsane ismi Barış Manço ve Kemal Sunal’ı anlatacak olan yeni dizide proje için ailelerle görüşme sağlayacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et