Diş Hekimi Betül Karaayvaz’ın Ölümü Hakkında Şok İtiraf!

Betül Karaayvaz’ın Ölümü ile ilgili Yeni Gelişme!

31 Aralık 2019’u 1 Ocak 2020’ye bağlayan yılbaşı gecesi hayatını kaybeden diş hekimi Betül Karaayvaz’ın aşırı alkol kullanımına bağlı öldüğü öne sürülmüştü. 26 Yaşında hayatını kaybeden Betül Karaayvaz’ın arkadaşı Nurullah Tan’ın ifadesi polisler tarafından alınırken, Nurullah Tan uyuşturucu kullandıklarını itiraf etti.

BETÜL KARAAYVAZ’IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ŞOK İTİRAF!

Uyuşturucuyu Mühendis Getirmiş!

30 yaşında ki harita mühendisi Berkay T.’in 3’ü kız 11 arkadaşı ile birlikte 2 katlı evde yılbaşı gecesi toplandıkları gün yaşanan olayda Nurullah Tan isimli arkadaş ifade verdi. Emniyette ifade veren Nurullah Tan, Eve uyuşturucu getirdiğini, Betül Karaayvaz’ın yatıp uyuduğunu, tekrar kalkıp, ikinci kez uyuşturucu kullandığını öne sürdü. Nurullah Tan’ın İfadesi İse şöyle;

31 Aralık gecesi arkadaşlarım beni arayarak parti yapacaklarını söyleyip, çağırdılar. Partiye giderken, yanımda Karşıyaka Mahallesi’nden tanımadığım birinden kullanmak için kokain almak istedim. 100 TL karşılığında uyuşturucu aldım. Ancak aldığım uyuşturucunun kokain değil, eroin olduğunu olaydan sonra poliste yaptığım teşhiste öğrendim. Maddeyi aldıktan sonra partiye gittim. Ben eve gittiğimde, evdekilerin ev sahibi Berkay T.’nin kendi yaptığı el yapımı rakıyı içtiklerini, ardından da viski içmeye başladıklarını öğrendim. Ben de alkol almaya başladım. Ardından mutfağa geçtim. Aldığım uyuşturucu maddeyi, satan kişinin tarif ettiği şekilde ezerek, toz haline getirip, burnuma çektim.

Benim dışımda Ergün D., Burcu Ç., Veli T., Berkay T., Süleyman Ali Y. Özgür Deniz A., Ruşen Kaan Y. ve Betül Karaayvaz da uyuşturucu kullandı. Daha sonra çıkıp, arkadaşım Dilan Y.’yi almaya gittim. Birlikte eve geri döndük. Celal Emre K. ve Dilan Y. uyuşturucuyu kullanmadı. Saat 04.00 sıralarında uykum geldiği için yatmaya gittim. Bu sırada Berkay T. evde temizlik yapıyordu. Sabah uyandığımda, Berkay T., Betül Karaayvaz ile Süleyman Ali Y. ve Ruşen Kaan Y.’yi uyandıramadıklarını söyledi. Berkay T., yatmadan önce Betül Karaayvaz ve arkadaşlarının kalan maddeyi de kullandıklarını söyledi. Betül Karaayvaz’ın ağzında sakız gibi bir şey vardı. Ağzını açıp, nefes almasını sağlamaya çalıştım. 112’yi arayıp, yardım istedik. Acil sağlık ekipleri eve geldi ancak Betül’ün öldüğünü öğrendik.

Nurullah Tan – Betül Karayvaz’ın Ölümü
Betül Karaayvaz, 2020 Yılbaşı, Denizli Pamukkale
Betül Karaayvaz, 2020 Yılbaşı, Denizli Pamukkale

Evde yılbaşı gecesi toplanan arkadaşlar daha önce alkol ile birlikte enerji içeceği tükettiklerini söylemişlerdi. Betül Karaayvaz’ın neden öldüğü ile ilgili kesin sonuç için ise otopsi raporu bekleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et