Dilencinin 3 Evi 2 İş Makinası Varmış!

33 Yaşında ki Dilencinin 3 Evi ve 2 İş Makinası Olduğu Ortaya Çıktı!

Gazantep’te yakalanan Sevda K. isimli 33 yaşında ki bir dilencinin 3 ev ve iki iş makinası sahibi olması şaşırttı. Yüzde 65 görme engelli dilenci sokaklarda dolaşarak para topluyordu. Gaziantep belediyesi tarafından yakalanan kadının 3 evi ve 2’de iş makinası olduğu ortaya çıktı.

3 Evi ve 2 İş Makinası Olan Zengin Dileci
3 Evi ve 2 İş Makinası Olan Zengin Dileci

İki Yılda 12 Kez Yakalandı!

Gziantep’in İslahiye ilçesinde işlek caddelerde ve cami önlerinde dilencilik yapan Sevda K., vatandaşların ihbarı üzerine zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Yüzde 65 görme engelli raporu olduğu ancak tamamen görmüyormuş gibi davranarak dilencilik yaptığı belirlenen Sevda K., İslahiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Son 2 yılda 12 defa zabıta ekipleri tarafından dilenirken yakalandığı öğrenilen Sevda K.’nin yapılan soruşturmasında engelli maaşı aldığı ve üzerine kayıtlı olarak Osmaniye’de 1, Nurdağı ilçesinde 2 olmak üzere toplam 3 ev ve 2 iş makinesi sahibi olduğu ortaya çıktı.

Cezanın Ardından Belediyeden Ayrıldı

Emlak zengini kadın dilenci Sevda K. zabıta tarafından yazılan cezanın ardından belediyeden ayrıldı. Kesilen cezanın ise genç kadını dilencilikten caydırmadığı da 13’üncü kez kanıtlanmış oldu. Dilencilik para cezası sadece 124 TL…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et