Dilek Kaya İmamoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Ekrem İmamoğlu’un Eşi Dilek Kaya İmamoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Hayatı ve Kariyeri

Dilek Kaya İmamoğlu Ekrem İmamoğlu’un eşi olarak tanınsa da aslında eğitim hayatı, yüksek lisans tezi ve doktora tezi ile de oldukça dikkat çekiyor. İmamoğlu’ “Cam Tavan Sendromu” yüksek lisans tezi ile de dikkat çekmiştir . Peki Dilek Kaya İmamoğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Çocukları, Hayatı, Öz Geçmişi ve Kariyeri…

Dilek Kaya İmamoğlu -  Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Eğitimi Kariyeri
Dilek Kaya İmamoğlu Kimdir? , Nereli, Kaç Yaşında, Eğitimi Kariyeri

Dilek Kaya İmamoğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hayatı ve Kariyeri

23 Haziran’da tekrardan İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’un eşi Dilek Kaya İmamoğlu 18 Kasım 1974 Trabzon doğumludur ve ilkokulu Trabzon’da tamamlamıştır. Babasının işleri dolayısıyla İstanbul’a gelen Dilek Kaya İmamoğlu ortaokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Üsküdar’da büyüdüğünü söyleyen Dilek Kaya İmamoğlu lise hayatının sonunda Ekrem İmamoğlu ile tanışarak 1995 yılında Ekrem İmamoğlu ile evlenmiştir.

Ekrem İmamoğlu ve Eşi Dilek Kaya İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu ve Eşi Dilek Kaya İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu ile evliğinden Dilek Kaya İmamoğlu’un Semih İmamoğlu, Mehmet Selim İmamoğlu, Beren İmamoğlu adında 3 çocuğu dünyaya gelmiştir. Dilek Kaya İmamoğlu ilk çocuğundan sonra İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümüne başlamış ve bitirmiştir. Üniversiteden sonra ailesinin tekstil şirketinde finans işiyle uğraşan Dilek İmamoğlu, bu arada Kamu Yönetimi alanında “Cam Tavan Sendromu” adlı kadınların iş hayatında yükselmesi önündeki görünmez engelleri anlatan bir yüksek lisans tezi yazmıştır. Şu an da doktora eğitimine devam eden Dilek Kaya İmamoğlu, Liderlik ile ilgili doktora çalışması yapmaktadır.

Dilek Kaya İmamoğlu’un Çocukları

Dilek Kaya İmamoğlu’un en büyük çocuğu Mehmet Selim İmamoğlu’dur. Mehmet Selim İmamoğlu İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdüren Mehmet Selim İmamoğlu, basketbol ile ilgilenmektedir.

Ekrem İmamoğlu, Dilek Kaya İmamoğlu, Mehmet Selim İmamoğlu, Beren İmamoğlu,
Ekrem İmamoğlu, Dilek Kaya İmamoğlu, Semih İmamoğlu, Mehmet Selim İmamoğlu, Beren İmamoğlu,

Dilek Kaya İmamoğlu’nun ortanca oğlu Semih İmamoğlu ise 8. sınıfı bitirmiş olup YKS sınavına girmiştir. Evin en küçük çocuğu olan ve aile üyelerinin en sevimlisi ise Beren İmamoğlu’dur. Henüz 2’inci sınıfa giden Beren İmamoğlu evin biricik kızıdır.

Ekrem İmamoğlu Kimdir Yazısı İçin Bu Linki Takip Edebilirsiniz…

Ekrem İmamoğlu Kimdir ?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et