Dilek Ekmekçi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı ve Biyografisi

Hukukçu öğretim görevlisi Dilek Ekmekçi, twitter üzerinden yaptığı Yurt Kızlarını Pazarlayan Yapılanma iddiası ile gündeme düştü. Herkes ise Dilek Ekmeçi Kimdir? merak ediyor… Kendisi de yurtlarda yetiştirilmiş ve daha sonradan evlatlık verilen Dilek Ekmekçi 22 yıl boyunca annesini aramış ve sonunda 2009’da annesinin öldüğünü öğrenmişti. Annesinin ölümünü araştıran Dilek Ekmekçi, annesinin ölümünde şüpheler olduğunu söylemişti.

Dilek Ekmekçi, Dilek Ekmekçi Kimdir, Dilek Ekmekçi Kaç Yaşında,
Dilek Ekmekçi, Dilek Ekmekçi Kimdir, Dilek Ekmekçi Kaç Yaşında,

Dilek Ekmekçi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Dilek Ekmekçi, 1982 yılında Ankara’da doğmuştur. 38 Yaşında olan Dilek Ekmekçi, küçük yaşta yurda bırakılmış ve buradan evlatlık edinilmiştir. Evlatlık olduğunu öğrenen Dilek Ekmekçi, uzun yıllar annesini aramış fakat 2009 yılında öldüğünü öğrenmişti. Uzun aramalar sonucu ablasını da bulan Dilek Ekmekçi, Gönül Çelik’e ulaşmıştır. Daha sonra biyolojik babasına babalık davası açmıştır. Dilek Ekmekçi, babasının 12 Eylül darbe döneminin Başbakanlık Özel Kalem Müdürü ve eski ANAP Milletvekili Tevfik Ertürk olduğu iddia etmiştir. Dava halen sürmektedir.

Dilek Ekmekçi’nin Eğitim Hayatı

Dilek Ekmekçi, İzmir Amerikan Kolejinde liseyi bitirmiş ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak burada eğitimine devam etmiştir. Hukuk alanında Yüksek Lisans ve Doktora tezlerini yayınlayan Dilek Ekmekçi, şu anda Galatasaray Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Dilek Ekmekçi Kimdir, Kaç Yaşında
Dilek Ekmekçi Kimdir, Kaç Yaşında

Dilek Ekmekçi’nin Twitter Hesabı ise Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et