Dilek Albayrak Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Köyde Yaşıyor? Öldü Mü?

Tüm Türkiye’nin ayağa kalktığı isim Dilek Albayrak geçen bir televizyon programında ailesi tarafından dövüldüğünü ve cinsel ilişkiye zorlandığını açıkladı. 12 yaşında çocukluğum elimden alındı diyen Dilek Albayrak, uyuşturucu madde kullandırılarak kendisini kullandıklarını açıkladı. Peki Dilek Albayrak Kimdir? Kaç Yaşında? Dilek Albayrak Hangi Köyde Yaşıyor? Dilek Albayrak Öldü Mü? İntihar Mı Etti?

Dilek Albayrak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Öldü Mü, İntihar Mı Etti
Dilek Albayrak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Öldü Mü, İntihar Mı Etti

Dilek Albayrak Kimdir? Kaç Yaşında?

Dilek Albayrak, Gaziantep’in Burç Beldesine bağlı Gürpınar köyünde yıllarca istismara maruz kaldığını açıkladı. Üstelik bu duruma kendisini ailesi zorladığını söyledi. Para karşılığında ailesi tarafından köydeki insanlara pazarlandığını söyledi. Bu durumun duyulması Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Tüm ülke ayağa kalkarken aradan 1 yıl geçti. Dilek Albayrak 18 yaşına girdi. Katarsis X-TRA Youtube programına katılan Dilek Albayrak, yaşadıklarını anlattı.

Dilek Albayrak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Öldü Mü, İntihar Mı Etti
Dilek Albayrak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Öldü Mü, İntihar Mı Etti

Dilek Albayrak, 12 yaşında 17 yaşına kadar tecavüze uğradığını ve kendisine uyuşturucu madde verildiğini açıkladı. İlk olarak 12 yaşında annesinin kendisine uyuşturucu içeren bir meyve suyu verdiğini ve abisi ve babası tarafından tecavüze uğradığını açıkladı. Daha sonra köydeki insanlara pazarladıklarını anlattı. Ayrıca kız kardeşinin de tecavüze uğradığını açıkladı. Yaşadığı yerde başka tecavüze uğrayan arkadaşlarının olduğunu söyledi. Babası ve annesi tarafından sürekli dayak yiyen ve para karşılığı cinsel ilişkiye zorlanan Dilek Albayrak, şu anda hukuki mücadelesini sürdürüyor. Dilek Albayrak’ın öldüğüne veya intihar ettiğine dair haberlerin ise yalan olduğu ortaya çıktı.

Dilek Albayrak’ın Katıldığı Youtube Programının Linki İse Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et