Dilara Kandak Cinayetinde Yeni Gelişme!

Dilara Kandak Cinayetinde Tanıklar Dinlendi!

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Korkuteli’nde 4 Mart 2018′ tarihinde çıplak halde battaniyeye sarılıp tarlaya gömülen, sadece baş kısmı dışarıda kalan 2 çocuk annesi Dilara Kandak’ın ölümüne ilişkin araştırma sonucu üzerinde kan örnekleri bulunan Dilara Kandak’ın eski eşi Ahmet Yorulmaz’ı gözaltına almıştı. Eski eş Ahmet Y. Korkuteli Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderimişti. İkinci evliliğini yaptığı ve eşinin 8 aylık hamile olduğu belirlenen Ahmet Yorulmaz’nın Adliyede ifadesinde susma hakkını kullanmış, suçlamaları kabul etmemişti. Dilara Kandak Cinayeti ile ilgili ilk ifadeler ortaya çıktı. Korkunç olay Müge Anlı’ın programında işlenmiş ve eski eşin sakince tavırları dikkat çekmişti.

Ahmet Yorulmaz – Dilara Kandak – Müge Anlı – Dilara Kandak Cinayeti

Antalya 6’ıncı Ağır Ceza Mahkemesinde İfade Verdiler

Ahmet Yorulmaz’ın Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tutuklu sanık Ahmet Yorulmaz ile öldürülen Dilara Kandak’ın yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.

dilara kandak

“Dilara Kandak Nasıl Öldürüldü Bilmiyorum”

Duruşmada tanık olarak dinlenen Hakime O.K, Dilara Kandak’ın nasıl öldürüldüğünü bilmediğini söyledi. Dilara Kandak ile 2-3 aylık arkadaşlığının olduğunu, bu sürede eşiyle, bazen de tek başına evine gittiğini belirten Hakime O.K., “Dilara Kandak’ın husumetli olduğu bir kişi olup olmadığını bilmiyorum. Ancak evlenmek istediğini, çocuklarının velayetini alarak yeni bir hayat kurmak istediğini söylemişti. S.T. isimli bir kişiyle evlenmek istiyordu. Daha sonradan bu kişiyle evlenmekten vazgeçti” dedi.

Duruşmaya Dilara Kandak’ın Eski Sevgilisi de Katıldı

Duruşmada ifade veren B.Y. ise Dilara Kandak’ın eski sevgilisi olduğunu, yaklaşık 2 aylık birliktelikleri olduğunu kaydetti. Dilara Kandak’ın, arkadaşı M. Kandak’ın kız kardeşi olduğunu öğrendiğini belirten B.Y., “M. Kandak, dükkanıma aracını yıkatmaya gelen müşterimdir. Dilara’nın ağabeyi olduğunu öğrendim. Bu nedenle Dilara ile arama mesafe koydum. Önceden her gün görüşürken sonra üç günde bir görüşmeye başladım. Dilara benimle ciddi bir ilişki kurmuştu ve benimle evlenmek istiyordu. Sanıkla evlenip boşandığını sonradan öğrendim. Dilara kaybolmadan önce beni arayarak ‘Bir saat işim var. Bir saat sonra görüşelim’ dedi. Bir daha beni aramadı. Ben aradım ama ulaşamadım” dedi.

dilara kandak cinayeti yeni gelişme

Dilara Kandak Cinayetinin Baş Şüphelisi Ahmet Yorulmaz Tahliyesini İstedi!

Sanık Ahmet Yorulmaz ise B.Y ile eski eşi arasındaki ilişkiyi bilmediğini iddia ederek, “Doğal olarak o dönemde Dilara’nın evinin anahtarının B.Y’de olduğunu bilmiyordum. Uzun zamandır tutukluyum. Ben suçsuzum, tahliyemi talep ediyorum” diye konuştu. Fakat Mahkeme, sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et