Dilara Kandak Cinayeti İle Sıcak Gelişme Bir Kişi Gözaltına Alındı.

Müge Anlı Duyurdu, Dilara Kandak Cinayeti ile İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı…

Dilara Kandak Cinayeti ile ilgili son gelişme bugün 17 Nisan’da Antalya emniyet müdürlüğünün çalışmaları sonucunda bir kişinin gözaltına alınmasıyla sonuçlandı. Müge Anlı ile tatlı sert programında Dilara Kandak cinayeti günlerce konuşulmuş fakat bir sonuç alınamamıştı. Dilara Kandak ile beraber olduğu öne sürülen kişilerden alınan DNA örnekleri ile Dilara Kandak’ın cesedi üzerinde ki DNA bulguları karşılaştırıldı. Müge Anlı’nın programda ki ifadesine göre “süpriz” bir kişi göz altına alındı. Gözaltına alınan kişinin büyük ihtimalle dilarak kandak’ın katili olduğundan şüpheleniliyor fakat henüz bir itiraf gelmiş değil. Cinayetle ilgili kimin gözaltına alındığı ise henüz söylenmedi. 23 Yaşında ki Dilara Kandak’ın cesedi Antalya Korkuteli ilçesinde ormanlık alanda bulunmuştu. Emniyetin elinde adli tıp raporlarına göre sağlam kanıtlar olduğu belirtildi.

Dilara Kandak Cinayeti İle İlgili Kim Gözaltına Alındı ?

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir kadın cesedinin tarlada bulunmasına ilişkin eski eşi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Alaaddin Mahallesi Gölbentler mevkisinde çoban köpeğinin 4 Mart’ta, battaniyeye sarılı çıplak halde toprağa gömülü eli, kolu ve ayakları iple bağlı Dilara Kandak’ın (23) cesedini bulması üzerine çalışma başlattı.

Otopside, boğularak öldürüldüğü anlaşılan iki çocuk annesi Kandak’ın cesedinin üzerinde sperm bulundu. DNA testinde spermlerin kadının eski eşi Ahmet Y’ye (25) ait olduğu görüldü.

Kandak’ın son telefon görüşmesini yaptığı Ahmet Y. gözaltına alındı.

İkinci evliliğini yaptığı ve eşinin üç aylık hamile olduğu belirlenen Ahmet Y, ifadesinde susma hakkını kullandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et