Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Kağan Kavas’ın ölümü İle İlgili Yeni Gelişme

Bugün Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Flaş Bir Gelişme Yaşandı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında aranan Kağan Kavas’ın telefonunun en son açılıp kapandığı kanala beş kilometer  uzaklıktaki mezarlık kuytu yerde aramalar başladı

Kapanan telefon en son  gece saat 2.30 da tekrar açılıyor. Ya Kağan buralara kaçırıldı ya da telefonu buraya getirilmiş olabilir. Ersin yolcu’nun mesajı dikkat çekti.İntikam Güzeldir mesajı paylaşımı bu kişinin telefonlara çıkmaması arkadaşı veysininde telefonlara çıkmaması dikkatler bu isimler üzerinde yoğunlaştı. Gizem bahsedilen yer olan son sinyal yeri kanalın beş kilometre ilerisinde vericilerin yani baz istasyonlarının olduğu kuytu bir yer ve mezarlığın bulunduğu alan Menemen emniyeti  savcılık bu alanda da köpeklerle arama arama tarama yapacak artık sona yaklaşıldığı düşünülüyordu.

Menemen Emniyeti İhbar kabul ederek arama başlattı

Bugün yayına bağlanan ve Ersin Yolcu’ nun yakın akrabası olduğunu söyleyen  ve ismini vermek istemeyen bir izleyici çok önemli açıklamalarda bulundu. Kağan Kavas’ın başının ezilerek öldürüldüğü ve mezarlık yakınlarında bir yere gömüldüğünü söyledi. Didem Arslan Yılmaz israrla nereye gömüldüğünü sordu.İzleyici nereye gömüldüğünü bilmiyorum diyerek bunu bütün Asarlık’ta bilmeyen yok. Asarlık mezarlığı Ersin Yolcu’nun Kardeşi Harun’un Gömüldüğü mezarlık mı? Diye soran Didem Hanıma evet yanıtı geldi. Ayrıca bir kadın izleyici daha bağlanarak Asarlık mezarlığında Harun’un Mezarı başında  Kağanın başının ezilerek öldürülüp o civarda bir yere gömüldüğünü söyledi. Didem Hanım siz Ersin’in akrabasımısınız sorusuna hayır bir tanıdık çevrede konuşulan budur. Annesi bu sözler üzerine hıçkırıklara boğularak ağlamaya başladı. Didem Arslan Yılmaz onu sakinleştirmeye çalıştı. Anne Fatma hanım ben biliyordum, Ersin Yolcunun bize yaptıklarına bütün menemen şahittir dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et