Didem Arslan Yılmazla ”Vazgeçme” Bir İlk Dolandırıldım Dedi,Dolandırıcı Çıktı!

 Mehmet Yalama Madurum Eşimden Ayrılmak İstiyorum

 Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de birbirinden çarpıcı dosyaların işlenmesine devam ediliyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuran Mehmet Yalama  Dolandırıldım.Eşim Zumagül’den ayrılmak istiyorum diye başvurmuştu.Araştırmacı gazeteci didem arslan yılmaz Mehmet yalama’nın tam bir suç makinası olduğunu öğrendi.

TAM BİR SUÇ MAKİNASI

Mehmet sen tam bir suç makinası çıktın.Dolandırıcılık gasp hırsızlık,hafıza kaybı gibi suçlar nasıl işledin.Ben böyle suçlar işlemedim didem hanım senin sabıka kaydında yazıyor.Meğer Mehmet yalama birçok vatandaşı evlendirme vadiyle kandırarak paralarını alıp dolandırmış.Antalya’dan,Urfa’ya birçok şehirden izleyiciler arayarak şikayetçi oldu.Dolandırıldım dedin Mehmet dolandırıcı çıktın.

Canlı yayına ayrıldığı eşi dilek hanım beni pazarlamaya kalktı üç ay evli kaldık ben ayrıldım.diğer vatandaşlar bizi bu adam dolandırdı dediler.Yine yayına bağlanan birçok vatandaş Mehmet yalamanın kendilerini dolandıdığını söylediler.

DOLANDIRILDIM DEDİ AMA DOLANDIRICI ÇIKTI

Didem hanım sen neymişsin Mehmet bey ne diyeceksin bunların hepsi yalan ben bir oyunun içine düştüm bu arayanların hiçbirini tanımıyorum dedi Didem hanım Mehmet bey bu yayına bağlananların hepsimi yalan işte eski eşin beni pazarlamaya kalktı diyor.Onun yüzünü dahi görmek istemiyorum bunların hepsi Hikmetin oyunu bunlarda oyunun parçası Hikmet canlı yayına bağlansın Hikmet kim beni kırgız asıllı zumragül’le tanıştıran otelin sahibi Bir izleyici bağlanarak bana sahte çek verdi.Mehmet Yalama bir de arkadaşı vardı.kameraya aldım ancak Mehmet olmayabilir arkadaşı var.Ben bir oyunun içine düştüm diyen mehmet’e didem aslan ne oyunu sen bizimle dalga mı geçiyorsun buarada avukat hanım emekli polis ve dotor var kimse seni tanımaz bilmez.Dolandırıldım diyorsun ama dolandırmışsın

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et