Didem Arslan Yılmaz’ın Ortaya Çıkardığı Sahte Gelin Dolandırıcılığı 4 Milyon Liraya Doğru Gidiyor

Didem Aslan Yılmaz Türkiye’nin Kanayan Yarası Sahte Gelinler Olayını ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında ortaya çıkardı.

Türkiye çok büyük vurgunlar ve mağduriyetler yaşayan bu olayı konuşuyor.Toplam 3 milyon 184 bin liralık bu vurgunu konuşuyor.Antal’ya Serik’te yaşayan Dilek Köse,Show TV’de yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programına başvurdu.Anne Köse kızı Melisay Tosun’un 4 yıl önce evlilik çetesine katıldığını insanları evlilik vaadiyle kandırıp dolandırdığını söyledi.

Bu iddialar stüdyoda şok etkisi yarattı.

Melisay Tosun’un 16 yaşında evden kaçıp Emirhan adlı bir kişinin yanına gittiğini ve gittikten sonra evlilik çetesine girdiğini söyleyen anne Dilek Köse kızının 18 yaşına girdikten sonra sırasıyla Balıkesir,Uşak,Afyon ve Sivas’a gelin olarak gönderildiğini söyledi.

Jandarmanın araması sonucu kızının bu çeteye katıldığını öğrenmesi sonucu kızını bu şebekenin elinden bir türlü kurtaramadığını söyledi.

Genç kızın birçok insanı evlenme vaadiyle dolandırdığını onlardan aracı başlık parası ziynet eşyası altı bilezik kolye küpe vb eşyalar aldırarak evdeki insanların kahvelerine uyku ilacı koyarak uyutup evden kaçtıkları ortaya çıktı.

Uyku ilacı yetmiyorsa fare zehiri ver oradan uzaklaş diyen emrah’ın mesajı ortaya çıktı.

“UYKU İLACI YETMİYORSA, FARE ZEHRİ VER”

Afyonkarahisar’da Melisay’ın kendilerini dolandırdığını söyleyen baba-oğul da stüdyoya geldi. Baba Mustafa Gölcük, oğlu Oktay’a evlenmesi için birini bulmak istediğini ve aracılar sayesinde Van Erciş’e gittiklerini ifade etti. Ailesi olarak tanıttığı kişilerin 30 bin TL başlık parası istediğini, kendilerinin de bu parayı verdiğini söyledi. Kızı istedikten sonra Afyon’a döndüklerini ve burada da 20 bin TL değerinde ziynet eşyası aldıklarını söyleyen baba Gölcük, nikah yapamadan Melisay’ın evden kaçtığını söyledi. Açıklamalarına devam eden baba Gölcük’ün iddiasına göre, Melisay ile sevgilisi olduğunu iddia ettiği Emrah mesajlaştı ve Melisay mesajında, “Uyku ilacı verdim ama bunları etkilemiyor.” dedi. Emrah da, “Uyku ilacı etkilemiyorsa, fare ilacı ver öldür. O evden çık kurtul!” cevabını verdi. Tüyler ürperten bu diyaloglar izleyenlerin kanını dondurdu.

Melisay Hanım, çorbaya uyku ilacını nasıl attı?

Düğün yaptık 150 bin lira başlık parası verdik.

Yayına telefonla bağlanan Şengül Yaman ise Melisay’ın kendilerini Balıkesir’de evlenme vaadiyle dolandırdığını söyledi. Oğlu Ali’yi evlendirmek istediğini söyleyen anne, bir aracı ile birlikte Muş’a gittiklerini ve kızın babası olarak tanıtan

kişiye başlık parası olarak 150 bin TL verdiklerini söyledi. Melisay ile düğün yaptıklarını, düğünün ardından 1 hafta sonra evden kaçtığını ifade etti.

“İNSAN İNSANA BENZER DİDEM HANIM”

Telefonla yayına katılan Melisay Tosun ise bu söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı. Annesi Dilek Köse’nin kendisine iftira attığını ve hiçbir şekilde onunla görüşmek istemediğini söyleyen Tosun, ekranda kendisi olduğu iddia edilen fotoğraflar hakkında ise herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Genç kız, “O fotoğraftakiler ben değilim. İnsan insana benzer Didem Hanım!” dedi.

Stüdyo sahte gelin mağdurlarıyla doldu binlerce ihbar alan didem Arslan Yılmaz arı kovanına çomak soktuk dedi.

Stüdyoya Emirhan gelerek Melisay’la yüzleşti.Melisay’a sen ne yapmak istiyorsun diyen Emirhan’a Melisay altınları sana verdiğimi söylüyorum dedi Emirhan bunları kabul etmiyorum dedi.Yüzleşme sonucu stüdyo çıkışı Emirhan Asayiş şube  ekiplarince gözaltına alınarak cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

STÜDYOYA GELEN SERKAN’IN  ŞOK YAZIŞMALARI

Stüdyoya canlı yayına katılan Serkan bey didem Arslan Yılmaz Serkan ‘ın yaptığı kutlamaları ve kadın arama mesajlarını inkar etti. Arzu hanım canlı yayına katılarak Serkan Bey’in bana sahte gelin teklifi oldu ben kabul etmedim dedi.Serkan bey bütün bu olanları asla kabul etmiyorum dedi.Ancak stüdyoya gelen bazı mağdurlar Serkan beyin’de bu işin içinde olduğunu söylediler.

Ayrıca Melisay’ın koruduğu Emrah’ın ağabeyi ‘de bu işin içinde olduğunu söyledi.

SAHTE GELİN NEHİR NAZ ASIL ADI HÜLYA OLAN SAHTE GELİNİN İTİRAFI

Stüdyoya asıl adı hülya olan Nehir Naz adlı sahte gelin dolandırıcılık yaptığını stüdyoda itiraf etti.

Sahte gelinlerde 22.01.2021 tarihi itibarıyla dolandırıcılıkta rakamlar korkunç boyutta 4 Milyona doğru gidiyor.

Didem Arslan Yılmaz Nehir Naz 4 gün önce Artvin’i dolandırıp ayağının tozuyla stüdyoya geliyor.

Türkiye’nin tam 31 iline ulaşılmış tam bir şebeke ağı gibi Türkiyeyi sarmış Gidilmeyen bir güneydoğu anadaolu kalmış.

DOLANDIRICILIKTA AKILALMAZ VURGUN

Didem Arslan Yılmaz’ Melisay’a dönerek bazı gerçekleri anlatmıyorsun dedi Orhan kemiksiz cinayet büro emeklisi siz bu insanları dolandırırken hiç vicdanınız sızlamadı mı? Diye sordu. Avukat Funda Sadık Ahmetoğlu da bu suçlar nitelikli dolandırıcılığa giriyor dedi.Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programıyla 4 milyonluk vurgun ortaya çıkmaya devam ediyor

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et