Devler Ligin’de Finalin Adı Belli Oldu! PSG- Bayern Münih.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’nin finaldeki rakibi Bayern Münih oldu. Alman devi, yarı finalde turnuvanın sürpriz ekiplerinden Lyon’u Gnabry (2) ve Lewandowski’nin golleriyle 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Devler Ligi’nde bu sezon çıktığı 10 maçı da kazanan Bayern ile PSG’yi karşı karşıya getirecek final maçı, 23 Ağustos Pazar günü Estadio da Luz’da (Işık Stadı) oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih, Lyon’u 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Alman devine final biletini getiren golleri 18 ve 33. dakikalarda Serge Gnabry ile 882de Robert Lewandowski kaydetti. Devler Ligi’nde bu sezon çıktığı 10 maçı da kazanarak büyük bir başarıya imza aran Alman devi, finalde PSG ile kozlarını paylaşacak.

DEV FİNAL: PSG-BAYERN MÜNİH

Lizbon’un ev sahipliği yaptığı, pandemi nedeniyle 8’li final formatında oynanan Şampiyonlar Ligi’nde kupanın sahibi 23 Ağustos Pazar günü belli olacak. Tarihinde ilk kez Devler Ligi’nde finale kalan PSG ile daha önce 10 kez final oynayıp 5 defa kupayı müzesine götüren Bayern, Estadio da Luz’da Avrupa’nın en büyüğü olmak için mücadele edecek..

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et