Derya Büyükuncu Kimdir? Nerede Yaşıyor? Kaç Yaşında? Nereli?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüsüne yakalanmasının ardından “Helva” paylaşımı yapan Derya Büyükuncu’nun nerede yaşadığı ve kim olduğu merak ediliyor. Peki Derya Büyükuncu Kimdir? Nerede Yaşıyor? Kaç Yaşında? Nereli? Eşi Kim?

Derya Büyükuncu Nerede Yaşıyor, Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında
Derya Büyükuncu Nerede Yaşıyor, Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında

Derya Büyükuncu Kimdir? Nerede Yaşıyor? Kaç Yaşında? Nereli?

Derya Büyükuncu Türk sporcudur. 2 Temmuz 1976’da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan beri yüzmeye olan ilgisi ve yeteneği ile dikkat çekmiştir. Birçok Avrupa ülkesinde düzenlenen yüzme yarışlarında madalyalar kazanmıştır. Avrupa Şampiyonu ve Rekortmeni, Dünya Kupası Şampiyonu, Dünya Üçüncüsü, Akdeniz Oyunları Şampiyonu ve Rekortmeni ayrıca Dünya Gençler Şampiyonu ve Rekortmeni’dir. Şu anda Derya Büyükuncu, Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamaktadır. 45 yaşında olan Derya Büyükuncu’nun eşi Zehra Büyükuncu’dur. 2011 yılında Survivor birinci olan Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüsüne yakalanması ardından “Helva” paylaşımı yaparak büyük tepki çekmiştir.

İşte tepki çeken o tweet;

Derya Büyükuncu Paylaşım
Derya Büyükuncu Paylaşım

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et