Deniz Bulutsuz: Ozan Güven Saçımdan Beni Yakalayarak Kafamı Duvara Vurdu!

Tüm Türkiye Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında ki şiddet olayını konuşuyor. Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz birbirlerinden şikayetçi oldu. Ozan Güven dosyaya gizlilik kararı konulması konusunda savcılığa başvuruda bulunurken Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında geçen olay ile ilgili iddialar şu şekilde;

Ozan Güven, Deniz Bulutsuz Olayı
Ozan Güven, Deniz Bulutsuz Olayı

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arsında yaşanan olayda Deniz Bulutsuz, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği şikâyet dilekçesinde, Ozan Güven’in “kasten öldürmeye teşebbüs”, “hürriyetten yoksun bırakma” ve “hakaret” suçlarından yargılanmasını istedi.

“Evden Çıkmama İzin Vermedi”

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; Bulutsuz’un Güven’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği anlarda oluştuğunu öne sürdüğü darp izlerini de paylaştı. Bulutsuz’un mahkemeye verdiği dilekçeye göre; İkili 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca iddiaya göre Güven, herkesin önünde hakaret etti. Bulutsuz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bulutsuz açıklamasında, “Bir saatten fazla süren ağır bir fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermedi” ifadelerini kullandı. Gelişmelerin ardından Ozan Güven de Deniz Bulutsuz’dan şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ozan Güven Şikayette Bulundu

Ozan Güven İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede şu ifadelere yer verildi: “Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’i “Sen benden ayrılıyorsun, ben de seni rezil edeceğim” diyerek tehdit etmiştir. Müvekkilimiz olay gecesi yaşadıklarını ve evde saldırıya uğramasını hâlâ atlatamamıştır. Fiziken ve ruhen travma yaşamıştır. Bulutsuz müvekkilimize gerçek dışı açıklamalarla kariyerini bitirme tehdidinde bulunmuştur”.

Deniz Bulutsuz’un Mahkemeye Dilekçe Verdi!

Deniz Bulutsuz mahkemeye dilekçe verdi. Deniz Bulutsuz’un mahkemeye verdiği dilekçeye göre; İkili 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca iddiaya göre Güven, herkesin önünde hakaret etti. Bu konuşmadan rahatsız olan Bulutsuz konuyu kapattı. İkiliyi Güven’in şoförü eve bıraktı. Ancak tartışma evde devam etti. Bulutsuz şikâyet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı. Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu” “Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Birçok bölgeden yaralandım.”

“Elimde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘Al sana su’ dedi. Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonumu elimden alarak cebine koydu. Beni evde alıkoyduğu için büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım. Şoförü arkadaşımın evine bıraktı.”

“Deniz’e Bak Yapma Üzerime Gelme Dedim”

Ozan Güven de savcılığa ifade vererek eski sevgilisi hakkında şikâyetçi oldu. Güven Bulutsuz’un arkadaşlarının evinde muhabbet ederken lafı eski sevgilisine getirdiğine değinerek ifadesinde yaşananları şöyle anlattı: “Bunları anlatmaya ne gerek var Deniz. Nasıl seviştiğinizi de anlat bari…’ dedim. İddia ettiği gibi bir kelime kullanmadım. Eve gittik. Deniz iğneleyici laflar sokmaya başladı. Deniz’e, ‘Bak yapma, üzerime gelme’ dedim. Yatağa gittiğimde uyumuyordu. Yorgana tekme atmasıyla abajur yere düştü. Sapı Deniz’in elinde kaldı.” “Deniz’in elindeki sapı tutarak, ‘Ver ne yapıyorsun’ dedim. Deniz bana ‘Vuruyorsun’ dedi. Abajurun sapını çekiştirirken Deniz’in çenesine çarptı. Bana ‘Seni Türkiye’ye rezil edeceğim, ‘kadın döven adam’ diye söyleyeceğim’ dedi. Bana vurmaya başladı. Yüzümden yaralandım. Şoförümden Deniz’i götürmesini istedim. Öldürmekle tehdit ederek gitmesine engel olmadım. Kasten darp etmedim, sinkaflı sözler söylemedim. Telefonunu gasp etmedim. Bir gün sonra ben ateşim çıktığı için hastaneye gittiğimde doktor darp izlerini görünce darp raporu tuttu.”

Sosyal Medya’da Ünlülerden Tepki Yağdı!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et