Deniz Bayramoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Deniz Bayramoğlu Kim? Deniz Bayramoğlu Kaç Yaşında? Deniz Bayramoğlu Nereli?

Sunucu Deniz Bayramoğlu’nun Kanal D ana haber sunucusu olmasından sonra hakkında birçok şey merak ediliyor. Öyle ki Google arama motorunda Deniz Bayramoğlu kimdir?, Deniz Bayramoğlu Alevi mi? Deniz Bayramoğlu’nun eşi Ece Üner kimdir?, merak ediliyor… Bizde sizler için bu yazımızda Kanal D ana haber sunucusu Deniz Bayramoğlu’nun biyografisini hazırladık. İşte Deniz Bayramoğlu ile ilgili merak edilenler.

Deniz Bayramoğlu

Deniz Bayramoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Deniz Bayramoğlu, Kanal D Ana Haber sunucusu gazetecidir. Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner ile evlidir. Deniz Bayramoğlu, 1975 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Deniz Bayramoğlu, İstanbul Üniversitesinde okurken, gazetecilik mesleğine ilgi duymuştur. Üniversiteyi 3’üncü yılında bırakan Deniz Bayramoğlu, Gazetecilik eğitimi alarak birçok panel, kurs ve çalışmaya katılmıştır. Şu an itibariyle 45 yaşında olan Deniz Bayramoğlu, finans ve ekonomi haberciliğinde çeşitli gazetelerde editör olarak çalışmıştır.

Deniz Bayramoğlu’nun Kariyeri

Deniz Bayramoğlu kariyerini sırasıyla Demokrasi gazetesi, Sabah Gazetesi ve Yeniyüzyıl gazetesinde muhabir olarak sürdürürken, Liberal Bakış ve Gündem gazetelerinde ise editörlük yaptı. Deniz Bayramoğlu’nun tanınmaya başlanması ise CNN Türk‘te ekonomi üzerine İş Yemeği adlı programı sunması ile gerçekleşti. Daha sonraları yine CNN Türk’te Parametre adlı programı sunan Deniz Bayramoğlu, aynı kanalda bir çok programda da konuk olarak yer aldı.

Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu,
Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu,

Deniz Bayramoğlu, 2020 yılının Mayıs ayı başlarında Kanal D’den istifa eden Buket Aydın’ın yerini alarak Kanal D ana haber sunuculuğu yapmaya başlamıştır.

Deniz Bayramoğlu’nun Kariyeri, Biyografisi

Deniz Bayramoğlu’nun Ece Üner İle Evliliği

Show TV ana haber sunucusu Ece Üner ile İtalyanın başkenti Roma’da 6 Şubat 2013’te evlenen Deniz Bayramoğlu, 2020 yılının Mayıs ayı başlarında Kanal D’den istifa eden Buket Aydın’ın yerini alarak Kanal D ana haber sunuculuğu yapmaya başladı. Deniz Bayramoğlu kamuoyu ve finans çevrelerince bilinen bir isim olarak editör, muhabir ve sunuculuk yapmış ve kariyer basamaklarını birer birer tırmanmıştır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et