Demet Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Evli Mi?

Demet Özdemir yer aldığı diziler ve sinema projeleri ile Türkiye’de en çok merak edilen isimlerden biridir. Peki Demet Özdemir Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi? Boyu Kaç? Sevgilisi Kim? Kaç Kilo? merak edilen tüm detayları sizler için yazdık.

Demet Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu kaç, Kilosu Kaç, Sevgilisi Kim, Evli Mi
Demet Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu kaç, Kilosu Kaç, Sevgilisi Kim, Evli Mi

Demet Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Demet Özdemir, dizi ve sinema oyuncusudur. 26 Şubat 1992’de İzmit Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. Ayrıca 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli’de doğan Demet Özdemir’in anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınmıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi almıştır.

Demet Özdemir Kimdir
Demet Özdemir Kimdir

2013-2014 yılları arasında FOX’ta yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak televizyon hayatına adımını atmıştır. Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizilerde rol almış bu rollerle izleyiciler tarafından tanınmıştır. Ayrıca birçok firmanın da reklam yüzü olarak bilinmektedir.

Demet Özdemir Boyu Kaç? Kaç Kilo? Evli Mi? Sevgilisi Kim?

Demet Özdemir, 170cm boyundadır. 56 Kilodur. 1992 doğumlu olan Demet Özdemir bekardır. Öte yandan Demet Özdemir’in bir süredir Oğuzhan Koç ile ilişkisi vardır.

Demet Özdemir Sevgilisi Kim, Demet Özdemir Oğuzhan Koç
Demet Özdemir Sevgilisi Kim, Demet Özdemir Oğuzhan Koç

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et