Defne Samyeli’nden Cem Yılmaz’a Gönderme ‘Ne Kaybettiğine Dön Bir Bak’

Defne Samyeli’den ‘Ne kaybettiğine dön bir bak’ pozları

Defne Samyeli instagram’dan paylaştığı fotoğraflarla Cem Yılmaz’a gönderme mi yapıyor? şeklinde algılara neden oldu

Yaklaşık 2 yıldır büyük bir aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli‘nin yolları geçtiğimiz hafta ayrıldı.

Samyeli, bugün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda siyah elbisesi ile dikkat çekerken Cem Yılmaz’a “Ne kaybettiğine dön bir bak” pozları olarak değerlendirildi.

Diğer yandan yine sosyal medya hesabından ‘Sen Yalancı Bir Sonbahar’ adlı şarkıyı söylediği videosunu paylaşan Samyeli’nin bu hareketiyle Cem Yılmaz’a mesaj vermeye çalıştığı da konuşuldu.

Olayın geçmişi

Cem Yılmaz’ın geçen gün yapılan Kara Komik filminin galasına Defne Samyeli’nin gelmemesi ayrılık dedikodularının yayılmasına neden olmuştu.

Defne Samyeli’nin aksine galada Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu vardı. Hal böyle olunca ayrılık haberleri gündeme gelmişti.

Ayrılık nedeni Serenay Sarıkaya

İddialara göre ünlü çiftin ayrılık nedeni Serenay Sarıkaya oldu. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın samimiyeti Defne Samyeli’ni kızdırmış ve ikili arasında bu nedenle ciddi bir tartşma yaşanmış.

Serenay Sarıkaya, 19 Nisan’da Yılmaz’ın tek kişilik gösterisini izlemiş, çıkışta ‘iade-i ziyaret yapacak herhalde’ demişti.

Defne Samyeli’nin, Instagram hesabından ünlü komedyen ile birlikte çekilen fotoğrafları silmemesi de kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et