Dayak Yiyen Kadın Ayşe Dırla Kadir Şeker’i Suçladı!

20 yaşındaki Kadir Şeker’e bugün 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Bu karar büyük tepki çekerken, dayak yiyen kadının Kadir Şeker’i suçladığı öğrenildi. Özgür Duran’dan şiddet gören Ayşe Dırla Kadir Şeker’in saldırdığını söyledi.

Kadir Şeker, Özgür Duran, Ayşe Dırla Kadir Şeker, Özgür Duran, Ayşe Dırla
Kadir Şeker, Özgür Duran, Ayşe Dırla

Konya’da yaşanan olayda 20 yaşındaki Kadir Şeker kadına şiddeti önlemek isterken katil oldu. Ayşe Dırla’ya şiddet uygulayan Özgür Duran’la yaşadığı boğuşma sonrası Özgür Duran’ı kalbinden yaralayan Kadir Şeker’e 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Öte yandan evde şiddet gören ve sokağa kaçarak yardım isteyen Ayşe Dırla, Kadir Şeker’i suçladı.

Müge Anlı Sert Eleştirdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Kadir Şeker olayı konuşuldu. Avukat Rahmi Özkan cezayı fazla bulurken, 8 yıl hapis cezası alan suçlunun bile serbest bırakıldığını söyledi. Rahmi Özkan ayrıca itiraz yolununda açık olduğunu söyledi. Müge Anlı’da olayda kişilerin birbirlerini tanımadığı, husumet vede bir çıkar ilişkisi olmadığını söyleyerek olayın kadının yardım istemesi üzerine olduğunu söyledi.

Kadir Şeker Tahliye, Kadir Şeker, Özgür Duran
Kadir Şeker, Özgür Duran

Ayşe Dırla, ifade değiştirdi. İlk önce Duran’ın kendisini dövdüğünü, Şeker’in de kurtarmak için müdahale ettiğini anlatan Ayşe D. bu kez Duran’la sadece tartıştıklarını, ortada dayak olayı olmadığını öne sürdü.

Ayşe D. önceki ifadesinde olay günü Duran’ın kendisini önce evde, sonra parkta dövdüğünü, yanlarına gelen gencin kendisini kurtarmaya çalıştığını anlatmıştı. Ayşe D. önceki ifadesinde olay günü Duran’ın kendisini önce evde, sonra parkta dövdüğünü, yanlarına gelen gencin kendisini kurtarmaya çalıştığını anlatmıştı.

Özgür Duran’ın Avukatları Konuştu!

Maktül Özgür Duran’ın avukatları Kadir Şeker’in polisi araması gerektiğini ve olaya karışmaması gerektiğini söyledi. Özgür Duran’ı Ayşe Dırla’nıın çağırdığını söyleyen avukatlar, Kadir Şeker’in bıçak taşımasını suçlu buldu. Avukatlar ifadelerin değişmediğini söylerken, Müge Anlı, olayın ilk başta Özgür Duran’ın saldırması sonucu olduğu konuşulmuştu daha sonra ki ifadelerde Kadir Şeker’in bıçakla geldiği söylendi dedi. Olay ile ilgili 12 yıl hapis cezası az bulunurken, iki tarafta cezadan memnun olmadı.

Kadına Şiddet Görürseniz Karışmayın!

Kadına şiddeti önlemek isterken katil olan Kadir Şeker’in olayı örnek gösterilerek, bu kararın kamuoyu nezdinde örnek olduğu ve bu tip olaylara karışılmaması gerektiği ve sadece polisin aranması gerektiği belirtildi.

Kadir Şeker Olayı

Konya’da 5 Şubat akşamı, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı’nda meydana geldi. Antalya’dan Konya’ya gelip yerleşen Ayşe Dırla ve Özgür Duran çifti arasında birlikte yaşadıkları evde tartışma çıktı. Ayşe Dırla evden çıkıp, parka geldi. Peşinden parka gelen Özgür Duran, iddiaya göre sevgilisiyle tartışmasını sürdürdü. Tesadüfen parktan geçen Kadir Şeker de kadının dövüldüğünü sanıp olaya müdahale etmek istedi. Çıkan arbedede, Şeker’in elindeki bıçak, Duran’ın kalbine isabet etti. Özgür Duran hayatını kaybederken, tıp fakültesinde okumak için üniversite sınavına hazırlanan Kadir Şeker gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Şeker, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et