Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Çocuğun Kafasına Vurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de katıldığı açılış töreninde kurdeleyi kesen çocuğun kafasına vurdu. Ardından fotoğrafa girmek için yanına gelen bir diğer çocuğunda saç kesimini beğenmeyerek uzaklaştırdı. Bu tören sonrası sosyal medyada tepki tweetleri atıldı.

Erdoğan Rize'de Küçük Çocuğun Kafasına Vurdu, Erdoğan Çocuğa Vurdu, ÇocuklarımızıYedirmeyiz
Erdoğan Rize’de Küçük Çocuğun Kafasına Vurdu, Erdoğan Çocuğa Vurdu, ÇocuklarımızıYedirmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de Salarha Tüneli ile Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Açılış Törenine katıldı. Çocukların da yer aldığı tören ilginç anlara sahne oldu. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan bir çocuğun kafasına vurdu. Erdoğan’ın önünde bulunan ve kurdeleyi erken kesen çocuğun kafasına vurması sosyal medyada büyük tepki çekti. Daha sonra Erdoğan fotoğrafa girmek için yanına gelen başka bir çocuğun ise saç kesimini beğenmeyerek, “Ulan oğlum bu ne hal? Vallaha iyiliğine vermem, geç şuraya, geç şuraya” diyerek uzaklaştırdı. Cumhurbaşkanının çocuklara karşı bu tavırları büyük tepki çekti. Görüntüler Twitter Üzerinden binlerce kez paylaşıldı.

O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küçük çocuğun kafasına vurduğu anlar Twitter üzerinden binlerce kez paylaşılarak #ÇocuklarımızıYedirmeyiz etiketi atıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et