Çukur Dizisi Aleyna Çakır’ı Konu Etti! Adalet Aranıyor…

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Aleyna Çakır’a gönderme yapıldı. Aleyna Çakır, Ankara Keçirören’de evinde ölü bulunmuştu. Sevgilisi tarafından bayıltılana kadar dövüldükten sonra canlı yayın yapılan Aleyna Çakır’ın olayının benzeri konu edildi.

21 Yaşındaki Aleyna Çakır Ankara Keçiören’de yaşadığı evde ölü bulunmuştu. Şüpheli olarak Müge Anlı Tatlı Sert programına konu edilen ve hakkında birçok ifade verilen Ümitcan Uygun tutuklanmamıştı. Show TV’de yayınlanan “Çukur” dizisinde Aleyna Çakır konu edildi. Aleyna Çakır’ın sevgillisi tarafındna dövülerek canlı yayın yapan Ümitcan Uygun canlandırıldı. Ümitcan Uygun, hakkında birçok iddia ve delil bulunmasına rağmen ifadesi bile alınmamıştı. Çukur dizisi tekrardan olayı hatırlatarak medya üzerinden adaletin işlemesini sağlamaya sağladı. Aradan geçen 4 ay boyunca ise herhangi bir işlem yapılmadı.

Aleyna Çakır’ın Şüpheli Ölümü

21 Yaşında ki Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen Ankara Keçiören’de ki evinde ölü olarak bulunmuştu. Aleyna Çakır’ın ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi. Aleyna Çakır’ın ölümü ile ilgili iddiaların odağında ki Ümitcan UygunMüge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Bir tanık ise Ümitcan Uygun’un “Aleyna’yı Ben Öldürdüm Sizi de Öldürürüm” dediğini söylemişti.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et