Çorum’da 3 Yaşındaki Çocuğun Cinsel İstismar Nedeni İle Öldüğü İddia Edildi!

Çorum’da, kalp rahatsızlığı gerekçesiyle götürüldüğü hastanede yaşamını yitiren 3 yaşındaki erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Olay sosyal medyada büyük tepki çekti. İddialar henüz yalanlanmazken anne ve erkek arkadaşı tutuklandı.

Çorum'da 3 Yaşındaki Çocuğun Cinsel İstismar Nedeniyle Öldüğü İddiası
Çorum’da 3 Yaşındaki Çocuğun Cinsel İstismar Nedeniyle Öldüğü İddiası

Çorum’da 3 yaşında ki erkek çocuk, annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. tarafından kalp rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. 3 yaşındaki küçük çocuk, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cinsel istismara maruz kalmış olabileceği şüphesi üzerine polise haber verildi.

Anne ve Erkek Arkadaşı Tutuklandı

Çocuğun annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç., gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen anne ve erkek arkadaşı, ‘Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme anne Z.B.Y. ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’nin ‘Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklanmasına karar verdi. 

Olay Sosyal Medyada Büyük Tepki Gördü!

3 yaşındaki küçük çocuğun cinsel istismar sonucu öldüğü iddiası üzerine insanlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. O tepkiler ise şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et