Cinayeti Ağzından Kaçırdı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ortadan kaybolan 92 yaşında ki Gülsüm Çınar olayı ile ilgili cinayetle suçlanan kızı Ayşe Avcı, “Sacide yüzünden yakalanacağım” diyerek cinayeti ağzından kaçırdı.

Gülsüm Çınar Cinayeti, Mustafa Avcı, Ayşe Avcı
Gülsüm Çınar Cinayeti, Mustafa Avcı, Ayşe Avcı

92 Yaşında ki Gülsüm Çınar’ın cinayetini araştıran Müge Anlı, yaşlı kadının cinayetle suçlanan 2 kızını ve damadı ile konuştu. Kızlarından Ayşe Avcı ve damadı Mustafa Avcı, Müge Anlı’nın programına katıldı. Programda konuşulduğu sırada eşi Mustafa Avcı’ya fısıldayan Ayşe Avcı’nın konuşmaları mikrofona yansıdı. Konuşmalarda eşinin kendisini aldattığı yeğeni olan Sacide yüzünden yakalanacağını söylediği duyuldu. Sacide yüzünden yakalanacağım diyen Ayşe Avcı, gayet net bir şekilde konuşmasının duyulmasına rağmen bu söylediğini reddetti. Defalarca kez canlı yayında dinlenilen kayıtta Ayşe Avcı, en sonunda böyle bir şey söylediğini kabul etti. Gülsüm Çınar cinayeti ile ilgili “Üst Soydan Kasten Adam Öldürmek” suçu ile yargılanan Ayşe Avcı ve Mustafa Avcı bu konuşmaya ise herhangi bir açıklama getiremedi.

Sapkın İlişkiler Ağı!

Gülsüm Çınar cinayeti ile ilgili araştırma yapan Müge Anlı, sapkın ilişkiler ağını da ortaya çıkardı. Baldızının kızları ile ilişkisi olan Mustafa Avcı’nın bu durumunu eşi Ayşe Avcı kabullenirken, baldızın kızı Sacide, çocuğunun eniştesine baba dediğini söyledi.

Baldızının Kızına Ev Açtı!

Sacide isimli baldızının kızına ev kiralayan Mustafa Avcı, aynı zamanda Sacide isimli kadının çocukları tarafından da “baba” olarak anılıyordu. Sacide, “çocuklarım enişteme baba diyordu” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et