Çiftlik Evinde Parti Yapan Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komiserin Görev Yerleri Değişti!

Sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerekirken çiftlik kiralayıp yabancı uyruklu kadınlarla parti yapan emniyet müdür yardımcısı ve komiserin görev yerleri değiştirildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında, Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Ankara’da emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan F.E. ve komiser Z.Y., iddiaya göre, çiftlik evi kiraladı. Emniyet görevlileri, bir süre sonra organizatör Fatih T. ile irtibata geçti. Görüşmenin ardından Fatih T., yanına bir grup yabancı uyruklu kadını da alarak, çiftlik evine gitti. Burada koronavirüs salgınına rağmen parti düzenlenirken, sosyal mesafe kuralı hiçe sayılıp, müzik eşliğinde dans edildi, alkol alındı.

Instagram’dan Canlı Yayın Yaptılar…

Parti Yapan Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komiser
Parti Yapan Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komiser

Eğlence sırasında organizatör Fatih T., alkolün de etkisiyle sosyal paylaşım sitesi Instagram’da ki hesabından canlı yayına geçti. Bunun üzerine emniyet müdür yardımcısı ile komiseri tanıyan polis memurları, yayını kaydederek, durumu Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’a aktardı. DHA’nın da ulaştığı görüntüleri izleyen Yılmaz’ın tepki gösterip, hem emniyet müdür yardımcısının hem de komiserin görev yerini değiştirdiği öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et