CHP’in Kalesi Çankaya Belediyesinde Torpil Skandalı!

3 Yıl Boyunca Olduğu Gibi Nerede Haksızlık Var Biz Oradayız Buna Duyarsız Kalamazdık. CHP’li Çankaya Belediyesinde Torpil Skandalı…

çankaya belediyesi torpil
çankaya belediyesi torpil

Nerede Hak Hukuk Adalet demekle sözlerime başlıyorum. Nerede haksızlık, hukuksuzluk olayı var ise bunları sizlerle paylaşmayı onurlu ve dürüst vatandaşlar için bir borç biliriz.

Çankaya Belediyesi Torpil Olmadan CV Bile Kabul Etmiyor…

Newstr.net ailesi olarak hiç bir kurum, parti yada kişiye bağlı olamamız bizim özgürlüğümüz… Bize ulaşan şikayetler dolayısı ile Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen ve Çankaya Milletvekili Levent Gök’e ulaşıp iddiaların aslını sormamıza rağmen bir cevap alamadık. Çankaya Belediyesinin web sitesinde herhangi bir iş başvuru sistemi yok. İşe alımlarda Çankaya Belediyesinin merkez binasına çağrılıp torpil olmadan işe alım gerçekleşmeyeceği ve üst kademelerden bir arama olmadıkça hiç bir işe alımın yapılamayacağı beyan ediliyor. Torpilsiz CV yani özgeçmiş bile kabul edilmiyor. Ayrıca bu görüşmelerin gerçekleştiği tüm müdürlükler aynı şeyi söylüyor. Birde sizi taşeron şirketlere yönlendirerek, Türkiye’in kanayan yarasına tuz basıyorlar. Nerede Hak Hukuk Adalet? Her şey seçilinceye kadar mı? Öte yandan Çankaya neredeyse yarım asırdır CHP’de bu belediye düzgün işlemiyorsa hiç bir CHP’li belediye düzgün işlemiyor demektir. Bir Vatandaş olarak şikayet maillerini bile kontrol etmeyen, sorularımıza yanıt vermeyen, liyakate göre değil torpile göre alım yapan CHP’li Çankaya Belediyesini kınıyoruz. Nerede Hak? Nerede Hukuk? Nerede Adalet?

CV’ler Torpilsiz Kabul Edilmiyor! Nerede Liyakat ?

Çankaya Belediyesinde Yaşanan Bu Olayları Sizde Eğer Teyit Etmek İstiyorsanız Kendi Web Sitesinden İşe Alım Gerçekleşmediğini buradan teyit edebilirsiniz. Ayrıca Çankaya Belediyesine giderek her personelden torpilsiz işe alım gerçekleşmediğini öğrenebilir hatta CV’in bile kabul edilmediğine şahit olabilirsiniz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et