Ceylan Aslan Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı!

Ceylan Aslan Cinayetinde Tüyler Ürperten Detaylar

9 Yaşında ki Ceylan Aslan babası Müslüm Aslan tarafından dövülerek öldürülmüştü. Küçük kız çocuğunun ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Baba Müslüm Aslan’ın defalarca şikayet edildiği ve birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenilirken, son olarak annesini boğazından bıçakladığı için hapse girdiği öğrenildi.

Müslüm Aslan, Ceylan Aslan, Ceylan Aslan Cinayeti
Müslüm Aslan, Ceylan Aslan, Ceylan Aslan Cinayeti

Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan korkunç olayda, 33 yaşında ki Müslüm Aslan, tahliye olduktan sonra çocuklarını alarak evine getirdi ve burada 9 yaşında ki Ceylan’a ve kardeşlerine işkence etmeye başladı. Küçük kızı hortumla döven cani baba Müslüm Aslan, 9 yaşında ki cocuğun hareketsiz kalması üzerine 155’i arayarak evinin adresini verdikten sonra iki çocuğunu alarak kaçtı. Çocukları daha önce boğazından bıçakladığı eşi Rukiye Aslan’ın yanına bırakan Müslüm Aslan daha sonra bir parkta yakalanarak gözaltına alındı. Hortumla dövülen ve ağır yaralı olan Ceylan ise hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne Rukiye Aslan’ın Boğazını Kesmişti!

Kendi çocuğunu işkence ederek öldüren Müslüm Aslan’ın daha önce eşinin boğazını kestiği ve bir yıl sonra cezaevinden tekrar çıktığı öğrenildi. Boğazı kesilen eş Rukiye Aslan şunları söyledi;

“Eşim beni daha önce sürekli dövüyordu. Geçen yıl ramazan ayında boğazımı makasla keserek beni darp etti. Ben de çocuklarımı alarak babamın evine geldim. Ölümden zor kurtuldum. Boşanma davası açarak şikâyetçi oldum. Polisler, bunun üzerine Müslüm’ü yakalayarak cezaevine koydular. Çıktıktan sonra bana ‘barışalım sorunları halledelim’ dedi ama kabul etmedim” 

Rukiye Aslan

Bir Yıl Bile İçeride Kalmadı!

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaparak, Müslüm Aslan’ın eşini boğazından bıçakladıktan sonra cezaevinde 1 yıl bile kalmadığını doğruladı. Savcılık, “Şüpheli M.A, 17 Nisan’da gözaltına alınmış ve 18 Nisan’da sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Şüphelinin 31 Mayıs 2019’da eşine karşı yaralama suçundan tutuklandığı ve 4 Kasım 2019’da tahliye edildiği tespit edilmiştir” açıklamasında bulundu.

“Defalarca Şikayet Ettik”

9 yaşında ki Ceylan’ın dayısı Mehmet Mat ise defalarca şikayet ettiklerini ve karakola gittiklerini söyleyerek şunları söyledi;

“Defalarca şiddet uyguladı, karakolluk oldu, üstünde uyuşturucu yakalandığı halde hep serbest kaldı. Ben uyuşturucuyla yakalandığını kendi gözlerimle gördüm. Beni, sağ kolumdan bıçakladı, kolum sakat kaldı. Biz o kadar devletimize yalvardık. Müslüm’le ilgili şikâyette bulunduk. Polisler dedi ki, ‘Seni öldürdü mü?’ Beni öldürmesi mi, lazımdı. Benim ablam defalarca darp raporu aldı, karakola gitti. Ne ablama destek oldular ne de ablamın yanına geldiler. Darp raporunu alıp, ‘Gereğini yapacağız’ derlerdi ama Müslüm Aslan ifade verip elini kolunu sallayarak karakoldan çıkardı.”

Mehmet Mat

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et