Çetiner Çetin Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Rusya’nın Ukraynayı işgali sonrasında Ukrayna’dan canlı yayınla bilgiler aktaran Çetiner Çetin merak edilmeye başlanmıştır. HaberTürk’ün Güvenlik ve Dış Politika Yayın Koordinatörü olan Çetiner Çetin Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? hayatı ve biyografisini sizler için hazırladık.

Çetiner Çetin, Çetiner Çetin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hayatı ve Biyografisi
Çetiner Çetin, Çetiner Çetin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hayatı ve Biyografisi

Çetiner Çetin Kimdir? Hayatı ve Biyografisi

Çetiner Çetin şu anda HaberTürk televizyon kanalında Güvenlik ve Dış Politika Yayın Koordinatörüdür. Ek olarak Çetiner Çetin, muhabir, gazeteci ve yazardır. Rusya’nın Ukraynayı işgali ile başlayan günlerde bölgeden canlı yayın ile bilgiler aktarmaktadır. Çetiner Çetin Ankara Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunudur. Dış politika ve güvenlik konularından danışılan uzmanlardan birisidir. Çoğunlukla savaş bölgelerinden yaptığı yayınlarla birlikte tanınmaktadır.

Çetiner Çetin, Çetiner Çetin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Biyografisi
Çetiner Çetin, Çetiner Çetin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Biyografisi

Daha önce NTV, Yeni Şafak ve HaberTürk adlı yayın organlarında çalışmalar yapmıştır. Orta Doğu ülkeleri ve Afganistan ile ilgili birçok yazı yayınlamıştır. Şu anda Çetiner Çetin şu anda HaberTürk Güvenlik ve Dış Politika Yayın Koordinatörüdür. Ek olarak Rusya’nın Ukraynayı işgali ile başlayan günlerde bölgeden canlı yayın ile bilgiler aktarmaktadır. Takip edilen dış politika uzmanlarından biri olarak sıcak bölgelerden yaptığı yayınlarla insanların ilgisini çekmektedir.

Çetiner Çetin Nereli? Kaç Yaşında?

Çetiner Çetin, 1977 yılında Hakkari Yüksekova’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 45 yaşında olan Çetiner Çetin, aslen Hakkarilidir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et