Ceren Özdemir’in Katili Özgür A. Daha Öncede Bir Çocuğu Öldürmüş!

Özgür A. Daha Öncede Bir Çocuğu Öldürmüş!

Ordu’da, evinin bulunduğu apartmanın girişinde bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in katili Özgür A. (35), polisin operasyonuyla yakalandı. Saklandığı evde gözaltına alınırken kendisini yakalamaya çalışan bir polisi de bıçakla yaralayan şüpheli etkisiz hale getirildi.

Uyuşturucu bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğu öne sürülen şüpheli Özgür A. geniş güvenlik önlemleri altında sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ordu Valiliği, “Gözaltına alınan şüpheli suçunu itiraf etti.” açıklamasında bulundu. Şüphelinin saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Ceren Özdemir Cinayeti - Özgür A.
Ceren Özdemir Cinayeti – Özgür A.

Ceren Özdemir’i Takip Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Özgür A.’nın olaydan önce Ceren Özdemir’i takip ettiği anlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. DHA’nın aktardığına göre görüntülerde, şüphelinin kapüşonlu montla başını kapattığı ve Ceren Özdemir’in hemen arkasında yürüdüğü görülüyor.

Özgür A. Ceren Özdemir Cinayeti

Şüphelinin olaydan sonra üzerindeki montu değiştirdiği, kapüşon olmayan, siyah renkli başka bir mont giydikten sonra kaçmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et