Ceren Özdemir’in Katili “Beni Çıkarmayın Yine Öldürürüm” Dedi

Katil Özgür Arduç, Yargılaması Esnasında “Beni çıkarmayın, ben çıkınca yine öldürürüm” Dedi

Ordu’da, balerin Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren, 2 polis memurunu bıçaklayarak yaralayan katil zanlısı Özgür Arduç, tutuklu bulunduğu Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’ndan, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada ifade verdi. Arduç, akli dengesinin yerinde olmadığını iddia ederek, “Beni çıkarmayın, ben çıkınca yine öldürürüm, beni tedavi ettirin” diye konuştu.

Ceren Özdemir Cinayeti, Özgür Arduç
Ceren Özdemir Cinayeti, Özgür Arduç

“Neden Cinayet İşledin?”

Hakim, Arduç’a ilk olarak cinayeti neden işlediğini sordu. Çocuk yetiştirme yurdunda kaldığını ve yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle insanlara karşı canice şeyler düşündüğünü söyleyen Arduç, akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti. Hakimin ‘Ceren Özdemir’i tanıyor musun?’ sorusuna zanlının, Özdemir’i tanımadığını, o akşam denk geldiğini ve peşine takılarak ıssız bir yerde öldürmek istediğini söylediği öğrenildi.

Ceren Özdemir Cinayetini Anlattı

Sorgusunda olay anını anlatan ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen Özgür Arduç şunları söyledi;

Yıllar önce çocuk yuvasından kaçtım. 2 kez tecavüze uğradım. Artık insanlara her türlü kötülüğü yapacağıma karar verdim. Tecavüze uğradığımı kimseyle paylaşmadım. Ben bundan sonra yaşasam ne olacak, ölsem ne olacak. ‘Önüme kim gelirse öldüreceğim’ dedim. Akli dengem yok. Ceren’den önce başkasını takip ettim ama öldüremedim. Ceren ansızın karşıma çıktı. Apartmana girdi, ‘Metin’ diye birini sorup, 2 kez bıçakladım ve kaçtım. Dışarıda kendime laf geçiremiyorum. 6 yaşında çocuğu da öldürecektim, öldüremedim. Karşıma kim çıkarsa öldürmek istedim. O çıktı. Polise verdiğim ifademi kabul ediyorum. Olaydan sonra biri geldi beni yakalattı. Polisleri de öldürecektim. İntihara kalkıştım. Beni çıkarmayın, ben çıkınca yine öldürürüm, beni tedavi ettirin

Katil Özgür Arduç’un Mahkemede Verdiği İfade

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et