Ceren Özdemir Cinayeti ile İlgili Yeni Gelişme…

Ceren Özdemir Cinayeti ile ilgili Yeni Gelişmeler…

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi 20 yaşında ki Ceren Özdemir, antreman sonrası geldiği evine girerken öldürüldü. Katil zanlısının hala yakalanamadığı olay ile ilgili araştırma sürerken cinayet ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Ceren Özdemir
Ceren Özdemir

Ablası Katilini Pencereden Gördü!

Ceren Özdemir‘i bıçaklayarak öldüren katili, genç kızın ablasının pencereden gördüğü ortaya çıktı. Bale kursundan dönen Ceren’in telefonla arayarak, anahtarı atmasını istediği abla, pencereden baktığında bina önünde bekleyen 40 yaşlarında, siyah giyimli bir kişiyi gördü. Ceren, pencereden atılan anahtarı alıp, içeri girdikten sonra gelen çığlıkları duyan abla, koşarak aşağıya indiğinde kız kardeşini kanlar içinde buldu.

3 Aralık 2019’da Ordu’da saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi olan, balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir’i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Ceren Özdemir Kalbinden Bıçaklanmış…

Göğsüne ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çığlıklar üzerine evden çıkan abla, Ceren’i kanlar içinde buldu. İhbarla gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Ceren, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbinden ve karnından bıçaklandığı belirlenen Ceren, hemen ameliyata alındı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Katil Hala Aranıyor!

Cinayetin ardından Ordu Emniyet Müdürlüğü saldırganı yakalamak için harekete geçerek özel ekip kurdu. Ceren’in bale antrenmanı yaptığı kurstan eve kadar olan 2.5 kilometrelik mesafeyi yürüyerek geldiği belirlendi. Polis, güzergahtaki ve olay yerindeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Ceren’in cep telefonunu incelemeye aldı. Özel ekip, Ceren’in en son kimlerle görüştüğünü ve tehdit edilip edilmediğini mercek altına aldı.

Kurye Tacizine Uğramıştı

Polis, 2 kardeşin evine yemek siparişi getiren kurye M.D.’nin, bir süre önce Ceren’e arkadaşlık teklifi ettiğini, ret yanıtı alınca da genç kızı rahatsız etmeye başladığını öğrendi. Bunun üzerine, M.D., gece yarısı gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada cinayetle irtibatı bulunamayan kurye, serbest bırakıldı.

Ceren Özdemir’in Ablası Katili Gördü

Cinayetin ardından polisin bilgisine başvurduğu abla Gizem Özdemir’in kardeşinin katilini gördüğü ortaya çıktı. Abla Özdemir, polise, “Kardeşim beni telefonla arayarak, bina giriş kapısının anahtarını istedi. Anahtarı atmak için pencereye çıktığımda binanın önünde 40 yaşlarında siyah giyimli bir şahsın olduğunu gördüm. Ceren gelince anahtarı attım. İçeri girene kadar pencerede bekledim. Sonra içeri girdim. Akabinde çığlıklar duydum, aşağı indiğimde, binanın giriş katında kardeşimi kanlar içinde buldum” dedi.

Ordu Üniversitesi’nde Cenaze Töreni Düzenlendi

Ceren Özdemir için öğrencisi olduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde tören düzenlendi. Anne Gülfer Özdemir’in güçlükle ayakta durduğu cenazede, baba Yılmaz Özdemir de Ceren’in ölmeden önceki çığlıklarını duyan büyük kızı Gizem’i sarılarak, teselli etmeye çalıştı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi, balerin Ceren Özdemir’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından teslim alınarak, saat 10.00’da eğitim gördüğü fakülte önüne getirildi. Burada düzenlenen törende Ceren’in tabutunun üzerine Türk bayrağı ile Ordu Üniversitesi flaması serildi.

Törene, Ceren Özdemir’in babası Yılmaz, annesi Gülfer, ablası Gizem Özdemir’in yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ile akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ceren’in arkadaşlarının gözyaşlarına boğulduğu törende, baba Yılmaz Özdemir, Ceren’in ölmeden önceki çığlıklarını duyan büyük kızı Gizem’i sarılarak, teselli etmeye çalıştı. Anne Gülfer Özdemir ise ayakta güçlükle durabildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et