Cengiz Semercioğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Cengiz Semercioğlu Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Sevgilisi Kim?, Eşi Kim? Berna Bayık Semercioğlu Kimdir?

Magazin Dünyasının ünlü ismi Cengiz Semercioğlu TV8’den sonra bu seferde TV100 ekranlarında yerini aldı. Tabi bu gelişmeler sonrası “Cengiz Semercioğlu” tekrardan özel yaşamı ve kariyeri ile merak edilmeye başlandı. Semercioğlu Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Sevgilisi Kim?, Eşi Kim? Berna Bayık Semercioğlu Kimdir? Berna Bayık Semercioğlu Kimdir? sorularının cevabı yazımızda…

Cengiz Semercioğlu, Cengiz Semercioğlu Kimdir, Cengiz Semercioğlu Kaç Yaşında, Cengiz Semercioğlu'nun Eşi, Cengiz Semercioğlu Berna Bayık Semercioğlu, TV100
Cengiz Semercioğlu, Cengiz Semercioğlu Kimdir, Cengiz Semercioğlu Kaç Yaşında, Cengiz Semercioğlu’nun Eşi, Cengiz Semercioğlu Berna Bayık Semercioğlu, TV100

Cengiz Semercioğlu Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?

Magazin dünyasının ünlü ismi Cengiz Semercioğlu, Gazeteci ve TV Sunucusudur. Tam doğum tarihi bilinmeyen Cengiz Semercioğlu 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Tekirdağlı olan Cengiz Semercioğlu, şu anda 52 yaşındadır. Cengiz Semercioğlu’nun baba adı ise Yusuf’tur.

Sevgilisi Kim?, Eşi Kim? Berna Bayık Semercioğlu Kimdir?

Cengiz Semercioğlu, yaklaşık 5 yıllık bir ilişkinin ardından 9 Temmuz 2009’da Berna Bayık ile evlendi. Bu evlilik sonrası Berna Bayık Semercioğlu adını kullanan Berna Bayık Sabah Gazetesi Reklam Grup Koordinatörüdür.

Cengiz Semercioğlu ve Berna Bayık Semercioğlu
Cengiz Semercioğlu ve Berna Bayık Semercioğlu

Semercioğlu ve Berna Bayık Semercioğlu’nun bu evlilikten 2011 yılında kızları Pera Semercioğlu, 2015 yılında ise oğulları Pars Semercioğlu dünyaya gelmiştir.

Cengiz Semercioğlu, Berna Bayık Semercioğlu, Pars Semercioğlu, Pera Semercioğlu , Semercioğlu ailesi
Cengiz Semercioğlu, Berna Bayık Semercioğlu, Pars Semercioğlu, Pera Semercioğlu , Semercioğlu ailesi
Pera Semercioğlu ve Pars Semercioğlu
Pera Semercioğlu ve Pars Semercioğlu

Cengiz Semercioğlu’nun Gazetecilik Yaşamı ve Kariyeri

Magazin olaylarının perde arkasını anlatan ve birçok ünlü isimle yakın arkadaş olan Cengiz Semercioğlu, gazetecilik hayatına 1988 yılında başladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünde öğrenci olan Cengiz Semercioğlu, 1992 yılında Hürriyet gazetesinde çalışmaya başlayarak kariyerinde yükselme fırsatı elde etti. En sonunda 1998 yılına gelindiğinde ise kariyerinde önemli bir adım olan Star TV’de editörlük görevini yürüttü.

Cengiz Semercioğlu ve Kızı Pera Semercioğlu
Cengiz Semercioğlu ve Kızı Pera Semercioğlu

Kariyerinin ilk yıllarında yani 2000’li yıllara gelindiğinde dönemin ünlü kanallarından olan Cine5 isimli kanalda Başka Yerde Yok adlı programı yaklaşık 7 yıl boyunca sundu. Sonrasında sırasıyla Full Ekran adlı programı ile 3 kanalda yayın hayatına devam eden başarılı gazeteci ve sunucu Cengiz Semercioğlu, Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 kanalında İki Laf Edelim programına başladı. Daha sonra Hürriyet Gazetesinin magazin eki olan Kelebek’te yazılar ve magazin haberleri yapan Cengiz Semercioğlu, sonraları Seren Serengil ile birlikte Dumadık Kalmasın programını yapmaya başladı. Şimdi ise Cengiz Semercioğlu TV100 kanalında “Bu Gece”,”Sabah Sohbetleri” ve “Duymadık Demeyin” adlı programları sunmaktadır. Son olarak Cengiz Semercioğlu Duymadık Demeyin programının sunuculuğunu ise Seren Serengil ile paylaşmaktadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et