Cem Yılmaz’la Aşk Yaşadığı İddia Edilen Saadet Özsırkıntı’dan Açıklama

Serenay Sarıkaya’dan, Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı iddia edilen Saadet Özsırkıntı açıklaması

Saadet Özsırkıntı

Cem Yılmaz (47) ile aşkı sona eren Serenay Sarıkaya (29), önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Sarıkaya, usta komedyen ile adı aşk dedikodularına karışan sunucu Saadet Özsırkıntı (30) hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya, önceki akşam Etiler’de bir restorandan koşar adımlarla ayrıldı. Gazetecilerin ısrarlı sorularına kayıtsız kalamayan oyuncu, aracının camını açıp sorulara yanıt verdi.

Habertürk’te yer alan habere göre; geçtiğimiz ay göğüslerinden estetik operasyon geçiren Sarıkaya, “Sağlık durumunuz nasıl?” sorusuna, “Arkadaşlar her şey yolunda, iyiyim çok şükür” karşılığını verdi.  Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ayrılık soruları üzerine ise “Arkadaşlar sonra konuşuruz, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz

29 yaşındaki güzele, Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı’nın yakınlaştığı iddiası sonrası Özsırkıntı’nın sosyal medya hesabından kendisini takipten çıkardığı iddiası da soruldu.

Ünlü oyuncu, “Ben kendisini zaten takip etmiyordum. Hepinize kolay gelsin” diyerek mekandan ayrıldı. Saadet Özsırkıntı, ‘O Ses Türkiye’ye konuk olarak gelen Serenay Sarıkaya’ya “Güzelliğine, çalışkanlığına ve disiplinine hayranım” şeklinde övgüler yağdırmıştı.

Açıklama yaptı

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ın (47), kendisinden 17 yaş küçük sunucu Saadet Özsırkıntı ile flört ettiği öne sürüldü. Genç sunucu, “Doğru. Oyuna gittim, kendisini daha önceden işim gereği tanıyorum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış veya yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır” mesajı ile bu iddiayı yalanladı.

Aşk üçgeninde neler oluyor?

Cem Yılmaz, Ekim 2019’da Defne Samyeli’den ayrılıp Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ekim 2020’de ise Serenay Sarıkaya’dan ayrıldı.

Bu kez sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddia edildi. Saadet Özsırkıntı’nın, Cem Yılmaz’ın gösterisine gittiği, kuliste kendisini ziyaret ettiği, birbirlerinin telefon numaralarını aldıkları ortaya çıktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et