Cem Yılmaz Korkuttu

Cem Yılmaz, bastonuyla sokaklarda…

Komedyen Cem Yılmaz, önceki gün Levent’te objektiflere takıldı. Yılmaz’ın karlı zeminde düşmemek için baston kullanması dikkat çekti.

Levent’te ofisinin yakınlarında objektiflere takılan Cem Yılmaz, elindeki bastonla dikkat çekti. 47 yaşındaki komedyen, karlı yollarda bastonu yardımıyla yürüdü. Gazetecilerin sorularına, “Sokakta röportaj vermiyorum arkadaşlar biliyorsunuz” diyerek yanıtsız bırakan Yılmaz, daha sonra ofisinin yolunu tuttu. 

Cem Yılmaz, önceki gün Etiler’deki bir hastaneydi. Daha önce aynı hastane çıkışı görüntülenen komedyenin bel fıtığı için tedavi gördüğünü söylemişti.

Hastane çıkışı fıtığı sorulunca, “İyiyim” demekle yetinen komedyen cipine bineceği sırada yanına gelen madde bağımlısı bir genç, Yılmaz’dan yardım istedi.

Usta komedyene defalarca, ”Sokakta yatıyorum Cem Abi, bana yardım eder misin?” diye seslense de Yılmaz, tedirgin olup aracının camını bile açmadı. Ünlü oyuncu, yeni aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et