Celalettin Polat Öldürüldü Mü? Müge Anlı’da Şok Olay!

Müge Anlı’da Celalettin Polat Aranıyor! Celalettin Polat Öldürüldü Mü? Celalettin Polat Kaybında Yeni Gelişme Var Mı?

4 Çocuk babası Celalettin Polat, 2009 yılında Erzincan’da ortadan kayboldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan kardeşi Sabahattin Polat ve Tülay Yıldız kayıp ağabeyini arıyor. Kardeşi Sabahattin Polat kendisine 9 ay önce bir telefon geldiğini ve ağabeyinin öldürülerek gömüldüğü iddiasında bulunulduğunu söyledi.

Celalettin Polat , Müge Anlı
Celalettin Polat , Müge Anlı

4 Çocuk babası Celalettin Polat bundan 11 yıl önce Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde ki Cennet Pınar köyünde ortadan kayboldu. Kayıp kardeşlerinin akıbetini gelinlerine soran yakınlarına ise Celalettin Polat’ın yurt dışına gittiği ve 4-5 yıl gelmeyeceği söylendi. Sabahattin Polat’a 9 ay önce gizemli bir telefon gelerek, kardeşleri Celalettin Polat’ın öldürüldüğü ve köylerinde değirmen başında ki tandırın altına gömüldüğünü iddia etti.

Celalettin Polat, Sabahattin Polat

Kayıp başvurusunda bulunan kardeş, Celalettin Polat’ın çorba içerek zehirlendiğini ve gömüldüğünün kendine iletildiğini söyledi. 11 yıldır ortada olamayan Celalettin Polat olayı ile ilgili kayıp mı? yoksa cinayete mi? kurban gitti soruları akıllara geliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et