Müge Anlı Celal Seyit Olayı Nedir? Celal Seyit’e Ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Suriye uyruklu Celal Seyit’e ne oldu? 5 yıl önce 13 yaşında kaybolan Celal Seyit’in bulunması için abla Nur Seyit Müge Anlı’ya başvurmuştur. Celal Seyit’in öldürüldüğü ihtimali öne sürülen olayda abla Nur’un dini nikahlı eski eşi Bülent Tuna’nın cinayeti işlediği iddiası üzerinde duruluyor… Celal Seyit’in kaybolmasından sonra dikkat çeken detayları haberimizde derledik. İşte Celal Seyit olayında gerçekleşen çarpıcı iddialar!

Celal Seyit

Celal Seyit’e ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Celal Seyit 13 yaşındayken kaybolmuştur. 5 yıldır haber alınamayan Celal Seyit’in bulunması için abla Nur Seyit Müge Anlı’ya başvurmuştur. Celal Seyit’in kaybolmasında kimin parmağı olduğu ise herkesin aklında soru işaretiyken Abla Nur Seyit olayda eski dini nikahlı eşi Bülent Tuna’nın ilişiği olduğunu ileri sürmüştür

Celal Seyit’i Bülent Tuna mı öldürdü?

Nur Seyit’in dini nikahlı eşi Bülent Tuna’yı bırakıp başkasına kaçmasının üzerine Bülent Tuna’nın intikam almak için kardeşi Celal Seyit’e zarar verdiği iddiasını sürmesinin ardından gözler Bülent Tuna’ya çevrildi. Olay günü Celal Seyit’i son gören kişinin Bülent Tuna olması iddiaların doğruluğunun artmasına neden oldu. Canlı yayına bağlanan çiftin eski ev sahibi ise o gün Bülent Tuna’nın sabaha karşı 05:00 sularında siyah çöp poşetiyle evden ayrıldığını açıkladı. Şimdi herkes tüm şüpheleri üzerine toplayan Bülent Tuna’nın gerçekleri itiraf etmesini bekliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et