Cebinden İnfaz Listesi Çıkmıştı! Fatih Bayrak Yakalandı!

Denizli Honaz’da ortadan kaybolan iki arkadaşla ilgili yeni gelişme yaşandı. Fatih Bayrak, eşi ile ilişkisi olduğunu öne sürerek 8 kişilik infaz listesi hazırlamıştı. Bu listede iki arkadaşında ismi bulunuyordu. Denizli’de 4 ay arayla ortadan kaybolan Soner ve Murat isimli iki arkadaşın kaybından sorumlu tutulan Fatih Bayrak yakalandı.

Denizli Honaz, Kayıp İki Arkadaş, Fatih Bayrak
Denizli Honaz, Kayıp İki Arkadaş, Fatih Bayrak

Denizli’nin Honaz ilçesinde iki arkadaş Soner Kızılırmak ve Murat Pınarbaşı 4 ay arayla kayboldu. Çocuklarını aramak için Müge Anlı’nın programına katılan aile iki arkadaşın kaybından çocuk yaşta cinayet işleyerek hapse giren Fatih Bayrak’ın sorumlu olduğu ve cebinden infaz listesi çıktığı öğrenilmişti. Fatih Bayrak, Jandarmanın başarılı operasyonu ile Honaz’da yakalandı.

Müge Anlı Açıkladı!

3 yıl önce Müge Anlı’da uzunca bir süre işlenen iki arkadaşın kayıp olayında Fatih Bayrak baş şüpheliydi. Çocuk yaşta işlediği cinayetten 12 yıl hapis yatan Fatih Bayrak’ın cebinden 8 kişilik infaz listesi çıkmıştı. Kayıp iki arkadaştan 3 yıl boyunca hiçbir haber alınamazken, Fatih Bayrak infaz listesindeki insanları öldürmeden teslim olmayacağını söylemişti.

Soner Kızılırmak, Murat Pınarbaşı, Fatih Bayrak, Denizli Honaz, Müge Anlı
Denizli Honaz’da Kayıp İki Arkadaş Olayında Yeni Gelişme

Fatih Bayrak kıskıvrak yakalanırken, jandarmaya silah çektiği ve silahı ile birlikte yakalandığı öğrenildi. Fatih Bayrak’ın 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve hali hazırda süren 56 davası olduğu öğrenildi. Tüm bu gelişmeleri Müge Anlı teker teker açıklarken, halen de Soner ve Murat isimli iki arkadaşın akıbeti bilinmiyor. Aile ise çocuklarının bulunmasını halen bekliyor. Öte yandan Fatih Bayrak eşi ile ilişkisi olduğunu öne süren 8 kişilik bir infaz listesi hazırlamıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et