Cazip Tatil Önerileri:Akyaka

Ülkemiz hiç şüphesiz ki bir tatil cennetidir. 3 tarafı denizlerle çevrili bu bahşedilmiş topraklarda birbirinden cazip ve uygun tatil lokasyonlarından biri;

Akyaka, Muğla

Akyaka, Muğla
Akyaka, Muğla

Akyaka, Muğla’nın Ula ilçesine bağlı bir mahalledir.Gökova Körfezi’nin doğu ucunda yer alan mahalle önemli bir turizm merkezidir. Akyaka’yı önemli kılan  sebeplerden en çarpıcı olanı yeşille mavinin buluştuğu, balta girmemiş ormanlarla eşşiz koylarının kusursuz uyumudur.

Akyaka her ne kadar eşşiz doğasıyla ziyaretçilerine cennetvari kareler oluştursa da her kesime göre tatil fırsatı sunmakta. Öyle ki bölgede Türkiye’nin en büyük çadır kampı bulunmaktadır. Denize sıfır  bir alanda bulunan bu çadır kampı, bir çok olanağıyla çadır tatiline önyargılı olanları bile seçenekleri arasına koyacak cinstendir.

Bunun yanında kaliteli oteller, kamp içinde ki taş ve bungalov evler  müşterilerine oldukça kaliteli hizmet sunmaktadır.

Azmak Nehrİ - Akyaka
Azmak Nehri

Eğer Akyaka’ya gitme fırsatı bulursanız merkeze 10 dakikalık mesafede bulunan Azmak Nehri’ne  uğramanızı  şiddetle tavsiye ederiz. Açıkçası Azmağa girmek cesaret isteyen cinsten. Kavurucu sıcaklarda Azmağa girip hipotermi olma şansınız yok değil hani 🙂 İşin şakası bir yana Akyaka, olağanüstü doğasıyla ve her  kesime hitap eden fırsatlarıyla keyifli vakitler geçireceğiniz  bir tatil bölgesidir…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et