Cansu Canan Özgen Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Evli Mi? Eşi Kim?

Habetürk televizyon kanalında Öteki Gündem adlı programı ile tüm Türkiye tarafından tanınan Cansu Canan Özgen Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Evli Mi? Eşi Kim?. Merak edilen soruları sizler için derledik.

Cansu Canan Özgen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Eşi Kim, Erden Eryüz
Cansu Canan Özgen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Eşi Kim, Erden Eryüz

Cansu Canan Özgen Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Cansu Canan Özgen sunucu, spiker ve yazardır. Zeynep Atasever ve Murat Özgen’in kızı olarak 23 Eylül 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ayrıca Vildan Atasever’in de akrabasıdır. Lise hayatını Bayrampaşa Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Kömür madenlerinde yeraltında çalışmış ve o işin kendisine uygun olmadığına karar vermiştir. Ardından Spikerlik-Sunuculuk eğitimi almıştır. Sonrasında kariyerine Beşiktaş TV’de başlamıştır.

Cansu Canan Özgen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında
Cansu Canan Özgen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında

Cansu Canan Özgen, 2012 yılında Habertürk kanalına geçerek gece spikerliğine başlamıştır. 2012 yılında Habertürk’te reyting rekorları kıran “Öteki Gündem” adlı program ile tüm Türkiye tarafından tanınmıştır. 2018 yılında ise oradaki görevinden ayrıldığını duyurmuştur. Habertürk TV’den ayrıldıktan sonra, bir süre A Haber Kanalı’nda hafta sonu haberleri sunmuştur.

Cansu Canan Özgen
Cansu Canan Özgen

Cansu Canan Özgen 2019 yılında ise A Para kanalında Cuma geceleri yayınlanan “Gündem Dışı” programı ile seyirci karşısında yer almış, daha sonra TV8’e geçerek ‘8’de Bugün’programını sunmuştur. Ek olarak kendisi New York Üniversitesini bitirmiş ve Yeditepe Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca birçok kitabı ve birde romanı vardır.

Cansu Canan Özgen Evli Mi? Eşi Kim? Erden Eryüz Kimdir?

Cansu Canan Özgen, eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile 15 Temmuz 2020 yılında evlenmiştir. Çiftin “Ali Veysel” adında bir oğlu olmuştur.

Cansu Canan Özgen, Erden Eryüz, Ali Veysel Eryüz
Cansu Canan Özgen, Erden Eryüz, Ali Veysel Eryüz

Cansu Canan Özgen’in Instagram Hesabı ise Şöyle;

https://www.instagram.com/cansucanan/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et